Annonce
Terje Thesbjerg, medejer og direktør i Torvehallerne, mener, at TV er med til at tegne et glansbillede af kokkefaget. Arkivfoto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Personalemangel kan true hel branche: Corona-pandemien har fået ansatte til at forlade branchen, også selv om lønnen er god

Restaurationsbranchen i Vejle er ramt af akut personalemangel. Der bliver uddannet for få, lyder det fra byens hoteller og spisesteder. Munkebjerg Hotel kigger efter kokke i Rumænien.
Annonce
  • Terje Thesbjerg, medejer og direktør i Torvehallerne, mener, at TV er med til at tegne et glansbillede af kokkefaget. Arkivfoto: Flemming Larsen
  • René Hviid, indehaver af Hviids Vinstue i Gormsgade, tror, at man kommer til at se mere "gråt guld" i medarbejderstaben i restaurationsbranchen. PR-foto
  • René Aarby Sørensen adm. direktør for Munkebjerg Gruppen. Foto: Mette Mørk
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Annonce