Annonce
Køkkenchef Daniel McBurnie, Restaurant Lyst, var på scenen i  Stavanger. Han bevarede den Michelin-stjerne, han fik sidste år. Foto: Mette Mørk
Ugeavisen Vejle

Se om Vejle kørte videre på den store klinge: Så mange Michelin-stjerner fik Vejle

Gwendal Poullennec, international direktør for Michelin Guide, præsenterede mandag aften de nye nordiske stjernerestauranter i koncertsalen i Stavanger. Vejle-restauranterne Restaurant Lyst og Restaurant MeMu bevarede deres stjerner. Det samme gjorde Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia.
Annonce
  • Lyst06
    Køkkenchef Daniel McBurnie, Restaurant Lyst, var på scenen i  Stavanger. Han bevarede den Michelin-stjerne, han fik sidste år. Foto: Mette Mørk
  • Det lykkedes for Michael Munk, der driver Restaurant MeMu sammen med sin bedre halvdel, Mette, at bevare sin ene stjerne. Foto: Michael Svenningsen
  • TreeTop01
    Nicolaj Møller, køkkenchef på Treetop Restauranten, var også i år i spil til en af de eftertragtede stjerner. Men heller ikke denne gang blev det til en stjerne. Foto: Mette Mørk
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce