Annonce
Ugeavisen Vejle

Skal du se golf? De bedste kommer til Vejle i weekenden

Flere lokale spillere dyster mod landets øvrige elite-golfere, når Vejle Golf Club lørdag og søndag inviterer til den årlige "Vejle Matchen" med en præmiesum på 25.000 kroner. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Den 50 år gamle golfklub afvikler i weekenden "Vejle Matchen", som tiltrækker Danmarks golfelite.
Annonce

Vejle: Vejle Golf Club, der i år fejrer 50-året for klubbens stiftelse, får i denne weekend besøg af den danske golfelite.

Golf-toppen kommer til banen ved Munkebjerg for at deltage i den traditionsrige eliteturnering  "Vejle Matchen", der har været fast stop for Danmarks dygtigste golfspillere på sommerkalendren, siden klubben indviede sin 18 hullers bane i slutningen af 1970’erne.

Den traditionsrige turnering, hvor flere af klubbens egne talentfulde dame- og herrespillere gennem årene har opnået succes, afvikles over 54 hullers slagspil lørdag og søndag.

Turneringen afvikles på to af banens tre sløjfer, "Sletten" og "Parken", hvor der er gode forhold for publikum til at se, hvad der forhåbentlig bliver flot og velspillet golf.

- Vi opfordrer alle interesserede til at komme ud på banen og se eliten håndtere vores flotte og udfordrende bane. Der er garanti for, at man kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Herrerne spiller fra tee 58 og damerne fra tee 52.

Vejle Matchen har plads til 63 herrer (max hcp 5,0) og 12 damer (max hcp 12,0) i turneringen. Præmiesummen er på  25.000 kroner. Fra Vejle Golf Club deltager i år seks herrer og fire damer, heriblandt de seneste to års vinder af damerækken, Linette Holmslykke.

Der spilles med såkaldt cut efter lørdagens 36 huller, så de 30 bedste herrer og ni bedste damer kvalificerer sig til søndagens afsluttende 18 huller.


Der er garanti for, at man kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen.

Vejle Golf Club
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

En grammofonpladekunstner

Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce