Annonce
Ugeavisen Vejle

Sommer allerede i februar

Peter Sommer giver 22. februar koncert i Vejle. PR-foto
Annonce

Vejle: Kun to år efter det såvel kunstnerisk som kommercielt succesfulde "Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske"-album er Peter Sommer med drømmebandet Tiggerne tilbage i fuld vigør med albummet "Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund". I den forbindelse tager de på turné i hele landet til både foråret og efteråret 2020. Og Peter Sommer & Tiggerne rammer Bygningen i Vejle lørdag 22. februar.

- Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år, udtaler Peter Sommer om arbejdet med Tiggerne og det nye album.

Peter Sommer fortæller om det nye album:

- Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det netop som en stærk strøm hen over ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm, der blev til et album! Drømmen, vi elskede at drømme på sidste album, er egentligt fuldstændig intakt her på Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre, fortæller Peter Sommer i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce