Annonce
Ugeavisen Vejle

Sommertid er lig med gratis badminton i Spektrum

Hver dag i skolernes sommerferie er det muligt at svinge ketsjeren gratis i DGI Husets Spektrum. Billedet her er dog fra Gårslevhallen. Arkivfoto
Børn - gerne i selskab med voksne - har igen i år mulighed for at booke en gratis badmintonbane i sommerferien i DGI Huset.
Annonce

Vejle: De næste fem uger frem vil der - traditionen tro - hver dag være mulighed for at spille gratis badminton for alle børn og unge mellem 6 og 17 år i DGI Husets opvisningshal Spektrum.

Den gratis aktivitet er tænkt som et tilbud for de skolebørn, for hvem sommerferien kan være lang. Derfor er kravet, hvis man skal låne banerne gratis, at mindst en af spillerne på banen er mellem seks og 17 år.

- Men man må gerne komme herned og spille sammen med sin mor og far eller andre. Man skal blot booke sin bane på forhånd, og så skal man klæde om hjemmefra på grund af coronasituationen, siger direktør i DGI Huset, Roland Christiansen.

Sommeren er den stille tid i DGI Huset, der har som erklæret mål at være et aktivt hus alle årets 365 dage.

Tilbuddet om gratis badminton i Spektrum løber frem til søndag 2. august klokken 18, og banerne kan bookes via DGI Husets hjemmeside.

Banerne kan benyttes mandag til torsdag i tidsrummet klokken 8 til 20, mens der lukkes for aktiviterne klokken 18 fredag til søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce