Annonce
Ugeavisen Vejle

Stor koncern takker sin bogholder: Derfor skal hun have en medalje

Mona Pedersen kan nyde sin efterløn efter, at hun i 44 år har passet lønbogholderiet på Elektro-Isola A/S. Privatfoto
Annonce

Vejle: Forleden gik lønningsbogholder Mona Pedersen på efterløn efter 44 års ansættelse hos Elektro-Isola A/S i Vejle.

I den forbindelse blev der holdt en sammenkomst, hvor Mona Pedersen fik overrakt den Kongelige Belønningsmedalje i sølv af virksomhedens administrerende direktør Stig Krogh Pedersen. Medaljen overrækkes som påskyndelse for en særlig fortjenstfuld indsats gennem mere end 40 år i samme virksomhed.

Mona Pedersen blev ansat den 1. april 1976 i virksomhedens lønningsbogholderi. Elektro-Isola A/S var dengang betydelig mindre end i dag, og løn var ikke nær så kompliceret. Siden ansættelsen, har lønningsområdet haft Mona Pedersens store interesse. Hun har gennem alle årene arbejdet med stor indsigt og fokus, og har formået at holde sig ajour med lovgivning, overenskomster, refusionsordninger, uddannelsesaftaler med videre. Ud over lønningsområdet har Mona Pedersen varetaget et væld af tillidsposter lige fra administration af gavekasser til indbydelse til feriefrokoster for tidligere medarbejdere.

Mona Pedersen har med sit behagelige væsen altid været afholdt af sine kolleger, og har været med til at skabe et rigtig godt arbejdsmiljø. Mona Pedersen’s dør har altid været åben, såfremt der var behov for forklaringer, råd og vejledning omkring de ikke altid lige indlysende regler på lønområdet.

Elektro-Isola A/S blev grundlagt i 1922, og fra at være en lille virksomhed i Vejle, har virksomheden udviklet sig til at være en international koncern, der arbejder under stor international konkurrence. At det er lykkedes at drive det så vidt, skyldes blandt andet medarbejdere som Mona Pedersen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Mona Pedersen har ydet en stor indsats gennem årene, og har dermed medvirket til, at koncernen har kunnet bevare sin position i et stadigt mere presset marked, konkluderer Elektro-Isola A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce