Annonce
Ugeavisen Vejle

Tagterrasse og fjordudsigt: Thomas Gravesen sælger penthouselejlighed i vejle

Den Hvide Facet i Vejle. Thomas Gravesen har sat sin lejlighed på 17. etage til salg. Foto: Nybolig Vejle
Fodboldikonet, der begyndte sin karriere i Vejle, har sat sin lejlighed på 17. etage i Den Hvide Facet til salg for 12.975.0000 kroner.
Annonce

Vejle: Thomas Gravesen vil sælge sin penthouselejlighed i Vejle.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Fodboldikonets hjem - en 232 kvadratmeter stor ejerlejlighed på 17. etage i Den Hvide Facet - et byggeri fra 2006 - er ifølge salgsmaterialet fra mæglerforretningen Nybolig Vejle den højest beliggende penthouselejlighed i byen.

Køberen får tre værelser fordelt på to plan, privat parkering i kælderen, en elevator med direkte adgang til hjemmet og en tagterrasse med udsigt udover byen og fjorden.

Gravesen købte liebhaverhjemmet tilbage i 2010, året efter han smed fodboldstøvlerne på hylden.

Dengang betalte han ifølge Boliga.dk 13.975.000 kroner for det nybyggede hjem. Her ti år efter er lejligheden tilbage på markedet for 12.975.0000 kroner - en difference på lige præcis en million kroner.

Annonce

Over prisgennemsnittet

Den nye udbudspris kan omregnes til en kvadratmeterpris på lige under 56.000 kroner, som er i den høje ende, hvis man ser på salgspriserne i Vejle Kommune hos Boliga.dk.

I 2020 gav køberne i gennemsnit lige under 19.000 kroner pr. kvadratmeter for ejerlejlighederne i byen, hvilket er godt og vel 1,9 millioner kroner for en lejlighed på 100 kvadratmeter.

Se Thomas Gravesens penthouselejlighed her

https://www.boliga.dk/galleri/3517

Thomas Gravesen

Thomas Gravesen stoppede sin fodboldkarriere tilbage i 2009 efter at have været fast inventar på det danske landshold i næsten et årti og 66 kampe i de rød-hvide farver.

Karrieren begyndte tilbage i 90’erne i VB i barndomsbyen Vejle.

Gravesen har også været i trøjen for storklubber som Everton, Real Madrid og Celtic.

Efter karrierestoppet flyttede Thomas Gravesen i en årrække til ørkenbyen Las Vegas i USA, hvor han investerede i firmaer og spillede poker.

I dag er han blandt andet fodboldekspert og kommentator på Discoverys tv-kanaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce