Annonce
Ugeavisen Vejle

Trekantens El Teknik Aps vandt årets rummeligheds-pris

Jesper Pode Warming og Stig Boll Madsen startede Trekantens El Teknik Aps i 2018. Virksomhedens evne til at rumme udsatte borgere gjorde, at den tirsdag blev udnævnt som "Årets rummelige virksomhed". Arkivfoto: Yilmaz Polat
Trekantens El Teknik Aps blev kåret som "Årets rummelige virksomhed" i Vejle. Det var 10. gang, at prisen blev uddelt, men første gang, det skete virtuelt.
Annonce

Vejle: De omkring 30 ansatte i Trekantens El Teknik Aps, der har til huse på Karetmagervej i Vindings industrikvarter, var formentlig lidt mere i stødet onsdag i sidste uge.

Tirsdag eftermiddag blev virksomheden, der blev grundlagt i Give i 2018 af Jesper Pode Warming og Stig Boll Madsen, nemlig kåret som "Årets rummelige virksomhed" af Vejle Kommunes arbejdsmarkedsudvalg.

Det var 10. år i træk, at prisuddelingen fandt sted, men første gang, at arrangementet blev afviklet virtuelt - naturligvis på grund af corona.

I stedet for den vanlige prisoverrækkelse i Spinderihallerne var arrangementet henlagt til Vejle Kommunes Facebook-side, hvor arbejdsmarkedsudvalgets formand Anja Daugaard (LA) og chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad, guidede følgerne igennem live-udsendelsen, som blev set af omkring 100 par øjne.

Annonce

Eksempel til efterfølgelse

I begrundelsen for, hvorfor Trekantens El Teknik Aps løb med sejren, sagde Anja Daugaard blandt andet til vinderne, der fulgte med på et link hjemme fra virksomheden:

- I var i skarp konkurrence med et stærkt felt af nominerede, men I vandt, fordi jeres gejst og rummelighed er et eksempel til efterfølgelse for alle. I er en ung virksomhed, som vækster, men som alligevel formår at holde fast i rummeligheden.

Med titlen som "Årets rummelige virksomhed" følger en check på 15.000 kroner.

De har vundet titlen tidligere

Det er 10. år i træk, at Vejle Kommune hædrer en lokal virksomhed som "Årets rummelige virksomhed".

De  tidligere vindere er: Fakta Uhrhøj, Ammeraal Beltech, Rema 1000 Skolegade, Jesma, HC Smede og Maskinværksted, Restaurant Tortilla Flats, Universal Transport, Salling Group Terminal Vejle og Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Udover Trekantens El Teknik Aps var yderligere fire virksomheder indstillet til prisen.


I vandt, fordi jeres gejst og rummelighed er et eksempel til efterfølgelse for alle. I er en ung virksomhed, som vækster, men som alligevel formår at holde fast i rummeligheden.

Anja Daugaard (LA), formand for arbejdsmarkedsudvalget


Det var House of Denmark A/S, Luksuspleje Aps, MTO Electric A/S og Søren Søgaard A/S.

Annonce

Krista blev Årets mentor

Udover kåringen af "Årets rummelige virksomhed" bød arrangementet også på uddeling af årets mentor-pris, som gives til "en person der i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats som mentor på en virksomhed".

I alt fem mentorer var indstillet til prisen, som blev vundet af Krista Sørensen fra Plejecenter Kastaniehaven i Give.

Udover Krista Sørensen var Karen Marie Ravn fra Give-Egnens Museum, Lotte Halskov fra Ilva Logistik, Hanne Neustrup fra Kirkebakkeskolen og Karin Weng fra Sydjysk Rengøring med i opløbet til titlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce