Annonce
Ugeavisen Vejle

Unik sangskriverduo lander i Vejle

Peter Sommer og Søren Huus optræder sammen i Musikteatret Vejle. Pressebillede

Peter Sommer og Tiggerne pakker atter bandbussen og drager på landevejen. Søren Huss inviteret som special guest.

Annonce

Vejle: Lørdag 8. februar giver parret Peter Sommer og Søren Huss koncert i Vejle Musikteater. Samarbejdet mellem de to er ganske unikt.

- Søren Huss er simpelthen The Dude, man vil elske at mødes med i musikken. Han behøver ikke sige ret meget, før at man præcist mærker hele hans indre skala. Fandeme sin egen, men altid med lysten til at dele med alle os andre blåtonede melankolikere. Tiggerne og jeg tager imod samarbejdet med respektfuld kyshånd og glæder os til at høre Søren Huss på vores sange, og spille med på nogle af hans, siger Peter Sommer.

- Det var da Peter Sommer, i 2008, udgav "Til Rotterne, til kragerne og til hundene", at jeg for alvor fik øjnene og ørene op for ham. Jeg blev simpelthen blæst bagover af hans sange og i særdeleshed lyrikken. Jeg var lige begyndt at skrive på dansk og fornemmede hans ubesværede adgang til poesien og det danske sprog, som er få forundt. Og hans mod til at sætte alt på spil i sine sange. Det satte spor i mig og jeg glæder mig utålmodigt til at dele scene, ord og lyd med Peter og ikke mindst Tiggerne, der er et af landets ypperste livebands, siger Søren Huss

Peter Sommers femte album "Elskede at drømme, Drømmer om at elske" fra 2018 har været en kunstnerisk og kommerciel triumf, der har cementeret hans status som en af landets skarpeste sangskrivere.

Her bød den ene halvdel af udspillet på et samarbejde med duoen Bremer/McCoy, mens også navne som Benal, Mikael Simpson, Turbolens samt Sommers faste band Tiggerne medvirkede.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce