Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle-firma snuppede miljøpris ved klimaprisfest

Miljøprisen gik til vejlensiske Xella, hvor salgsdirektør Lars Nygaard modtog diplomet. Han flankeres på sin venstre side af Johan Vestergård, Xella Scandinavia, og Thomas Dahl, Eurodan-huse. Til højre for den glade prisvinder har vi prisoverrækker Martha Lewis fra Henning Larsen Architects samt Palle Thomsen og Carl Blandt Hansen fra brancheforeningen Danske Byggecentre. PR-foto
Annonce

Vejle: Kliktag med integrerede solceller. Genbrugsbyggeblokke, et let-opsætteligt sikkerhedsnet og en ambitiøs klimastrategi. Det var vinderne, da brancheforeningen Danske Byggecentre uddelte Byggeriets Klimapriser 2020 hos Blox i København.

Miljøprisen røg en tur til Vejle og firmaet Xella Danmark A/S. De øvrige vindere var Kingspan Insulation ApS (klimaprisen), Lindab A/S (energiprisen) og Swed-Mark A/S (arbejdsmiljøprisen).

Med hæderspriserne ønsker brancheforeningen at sætte fokus på energi- og miljømæssige egenskaber i byggematerialerne.

- Byggeriets Klimapriser fejrer i år 10-års jubilæum, og vores ambition har siden 2010 været at løfte den grønne omstilling i byggeriet. Vi er derfor glade for, at vi efter en coronapause kan fejre nogle af de virksomheder, der går forrest og satser på bæredygtighed og innovative byggematerialer, forklarer Palle Thomsen, adm. direktør hos Danske Byggecentre, i en pressemeddelelse.

Xella Danmark A/S, der holder til på Lysholt Allé, fik prisen for produktet "Xella Big Bags" og genbrugsbyggeblokken "Silent+", hvor byggeaffald i form af porebeton-rester returneres og genbruges i en ny porebeton-byggeblok. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce