Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle Kommune har ansat endnu en veterankoordinator

Michael Thomsen, veterankoordinator
Michael Thomsen, der tiltræder sit nye job 1. februar, kommer fra en stilling som beskæftigelsesrådgiver i Horsens Kommune.
Annonce

Vejle: 1. februar får Vejle Kommune endnu en veterankoordinator. Valget faldt på Michael Thomsen, der har  stor erfaring i at samarbejde med for eksempel veterancenteret, veteranhjem og cafeer, ATT (Center for Traume og Tortur overlevere), psykiatrien og de mange andre aktører, der arbejder for at hjælpe og støtte veteraner og deres familier.

Michael Thomsen er uddannet socialrådgiver. Han har de sidste år arbejdet i Horsens Kommune som beskæftigelsesrådgiver med blandt andet en bred blanding af tværprofessionelle og koordinerende indsatser for veteraner og deres pårørende.

Han har selv været soldat og har et  stort netværk blandt soldater. Derudover har den nye veterankoordinator mange års erfaring fra arbejdsmarkedet - fra rejsemontør til slagteribranchen.

Afdelingsleder Margit Svensson, Jobcenter Vejle, glæder sig over, at et enigt ansættelsesudvalg efter en lang og spændende proces har ansat Michael Thomsen i jobbet.

Annonce

Styrker området

- Vi har været igennem en ansættelsesproces, som også involverede vores netværksgruppe for veteraner, og hvor de sidste kandidater skulle fremlægge en case, hvor også en frivillig fra veterancafeen og veterankoordinator fra nabokommune lyttede med.

- Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi får styrket området og får løftet opgaven til gavn for Vejles veteraner og deres familier, siger Margit Svensson.

Michael Thomsen tiltræder som nævnt jobbet den 1. februar og skal sammen med kommunens nuværende veterankoordinator Sara G. Holm bygge kommunens tværgående veterankoordination op til at blive landets bedste, understreger Margit Svensson, der nævner, at der lige nu er 720 veteraner i Vejle Kommune.

- Jeg er meget glad for at kunne være med til at skabe en vigtig indsats for veteranerne og deres pårørende i Vejle Kommune. Der er et stort arbejde foran os, og jeg glæder mig til at komme i gang fra februar, siger Michael Thomsen.

Michael Thomsen er 43 år, bor i Hedensted, er gift og sammen har parret fem børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce