Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle Kunstmuseum: Alle vil se Albert

Kanonfotografen, maleri af Albert Bertelsen. Maleren fra Vejle mindes med en stor udstilling på Vejle Kunstmuseum. Der er komplet udsolgt til både snigpremieren om aftenen fredag 25.09. og hele åbningsdagen lørdag 26.09. Foto: Vejle Kunstmuseum
Annonce

Vejle: Kunstmaler Albert Bertelsen havde ikke alene øje for motiver - den folkekære vejlensiske kunstner fik også mange beundrere.

Vejle Kunstmuseum kan nemlig melde udsolgt på åbningsdagen, lørdag 26. september, for udstillingen "Alberts tredje øje". Har man ikke booket billet, må man derfor vente til søndag 27. september, lyder det i en pressemeddelelse fra museet.

- Alle billetter til åbningsdagen blev revet væk på få dage, oplyser museet, der af coronahensyn valgte at gøre tilmelding til selve åbningsdagen obligatorisk - søndag 27. september er tilmelding dog ikke længere nødvendig.

Annonce

Alberts unikke syn

Særudstillingen er bygget op i temaer, der går på tværs af Albert Bertelsens motivverden. Kunstmuseet ønsker at demonstrere, at hvad enten han skabte et portræt, et landskabsmaleri eller et nærstudie af en hverdagsgenstand, havde han "et tredje øje", som han så verden igennem, og som kendetegnede hans unikke, kunstneriske formåen.

Udstillingen vises frem til 7. marts næste år. Man kan løbende tilmelde sig særlige omvisninger og arrangementer i perioden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce