Annonce
Daglig leder af Restaurant Skyttehuset, køkkenchef Jesper Kjær, mener, at en elevopgave af denne art er af stor betydning for såvel eleverne som for ham som restauratør. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Elever klar til et gastronomisk gæstebud

Restaurant Skyttehuset inviterer til en gastronomisk aften, hvor det er eleverne, der står for sammensætningen af menuen og valget af vine. Halvdelen af overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.
Annonce
  • Daglig leder af Restaurant Skyttehuset, køkkenchef Jesper Kjær, mener, at en elevopgave af denne art er af stor betydning for såvel eleverne som for ham som restauratør. Foto: Flemming Larsen
  • Det betyder meget for den daglige leder af Restaurant Skyttehusset, køkkenchef Jesper Kjær, at overskuddet bliver delt mellem Kræftens Bekæmpelse og eleverne. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Per vil have flere til at køre i elbil: Snigpremiere på bilen, hvor rækkevidde og pris overrasker

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce