Annonce
Guido Parisis far, Giuseppe, var rejst fra Italien til Vejle for i tre dage at tilberede mad sammen med sin søn. Han fik samtidig samtidig cementeret, at hans bemærkning "Ragazzo, dovresti avere il tuo ristorante", knægt, du skal have din egen restaurant, var den rigtige beslutning. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Farmand rejste fra Italien, og der blev forberedt mad i tre dage: Restaurant i Vejle fejrede milepæl med 60 retter

Vejlenserne er vilde med det italienske køkken. Det blev bevist, da indehaveren af Det italienske Hjørne L'angolo Italiano, restauratør Guido Parisi, serverede sine bedste retter gennem de 10 år, han har været restauratør i Vejle.
Annonce
Ugeavisen Vejle

Iskolde thrillere til sommervarmen

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Et kig ned på Østbyen

Annonce
Ugeavisen Vejle

En pudsighed: Bjerget snyder med sit navn - og dog

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Rasmus delte 60.000 flyers ud: 'Jeg fik så travlt, at jeg måtte sige mit almindelige arbejde op'

Ugeavisen Vejle

Guidede ture i Fjordenhus

Jelling Musikfestival

Kamilla blev offer for hån og spot på Jelling Musikfestival: 'De tog billeder af mig og grinede i hjørnerne'

Ugens foto: Den snoede Koldingvej

Ugeavisen Vejle

Danmark røg ud, men Dinas hæklede bøllehat fortsætter sin sejrsgang

Annonce
Alarm 112

Lars blev forsøgt svindlet: Nu advarer Ewii mod en ny type fupopkald

Ugeavisen Vejle

Opsigtsvækkende debutromaner

Ugeavisen Vejle

Stjernekok fra Vejle byder på snacks: Du kan være med, så grib kniven

Her skal der bygges nye moderne campinghytter

Sommerkoncert i Skyttehushaven

Se de mange billeder: Dansktoppen fyldte godt i Vejle søndag eftermiddag

Hyundai i10 er en smart pendlerbil

Annonce