Annonce
Restauratør Michael Bøgild, indehaver af Restaurant Vedelsborg, og fiskehandler Ryan Kjær Kristensen, indehaver af Ryans Fisk & Viildt, mener: Fisk, det er der ikke mange ben i. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Kokken og fiskemanden: Fisk, det er der ingen ben i

Vedelsborg har fisk på menuen til Vejle Madfest, men restauranten byder også på grise-rillette og en kold vegetarsuppe med ærter og hjertesalat.
Annonce
  • Restauratør Michael Bøgild, indehaver af Restaurant Vedelsborg, og fiskehandler Ryan Kjær Kristensen, indehaver af Ryans Fisk & Viildt, mener: Fisk, det er der ikke mange ben i. Foto: Flemming Larsen
  • Udover fiskeretten står Restaurant Vedelsborg klar med endnu to små retter. En vegetarret: En kold agurksuppe med ærter og saltede mandler. Og en rillette af gris serveret i i en hjertesalat pyntede af med syltede tyttebær. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

"Dragen" vender tilbage til Vejle

Annonce
Ugeavisen Vejle

Plantemarked på Haughus Gods

Annonce
Ugeavisen Vejle

Per vil have flere til at køre i elbil: Snigpremiere på bilen, hvor rækkevidde og pris overrasker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Annonce