Annonce
Forretten er smørbagt nytårstorsk med blomkål, purløg og grøn olie i klar pipette samt sprøde urter og hertil flødelageret hummerbisque og pisket brød med havregryn.
Ugeavisen Vejle

Konkurrence: Vind en nytårsmenu til fire

Annonce
  • Forretten er smørbagt nytårstorsk med blomkål, purløg og grøn olie i klar pipette samt sprøde urter og hertil flødelageret hummerbisque og pisket brød med havregryn.
  • Starteren til Dronningens nytårstale er Andeconfit med krydrede svampe, brombærgelé, syltede rødløg og ærteskud med groft brød med kerner samt kryddersmør og pesto rosso.
  • Hovedretten består af en duet af oksemørbrad og gris braiseret i æblesaft og friske krydderier, saltbagt selleri, puré på selleri og stegte kejserhatte hertil Pommes Anna med okseskysauce.
  • Desserten er en æbledrøm med fløde, vanilje pannacotta med skovbærgelé og kirsebær, Madpartners nytårskage - kiksebund med Gateau Marcel og råsyltede bær med cointreau - og creme anglaise.
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce