Annonce
Ved fastelavnsboller skal man bruge en god, fed gærdej, som er nem at arbejde med. Foto: Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Maden i mit Liv: Hjemmebagte fastelavnsboller

Søndag d. 14. februar er det fastelavn. Og selvom vi nok kommer til at se langt efter fastelavnsfester med udklædning, tøndeslagning og kattekonger i år, så skal vi sørme stadig have lækre fastelavnsboller.
Annonce
  • Ved fastelavnsboller skal man bruge en god, fed gærdej, som er nem at arbejde med. Foto: Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Annonce
Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Annonce
Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce