Annonce
De første, spæde rabaraberstængler er lækre til kompot, og kompotten kan eksempelvis bruges til rabarbertrifli. Foto: Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Maden i mit liv: Nu er det rabarbersæson

Rabarber er en rigtig forårsklassiker og årets første rabarber har noget særligt over sig. Rabarber fungerer godt i det søde køkken, men er også perfekt tilbehør til for eksempel kylling eller fisk.
Annonce
  • De første, spæde rabaraberstængler er lækre til kompot, og kompotten kan eksempelvis bruges til rabarbertrifli. Foto: Maden i mit liv
Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Annonce
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Annonce