Restaurationsbranchen har travlt: Flere bestiller nytårsmad som takeaway
Tidligere år lød bestillingerne på mellem 12 og 16 kuverter, i år er det antal skruet ned til færre kuverter, lyder det fra Hotel Hedegaarden. Din Madpartner - Mad med personlighed bringer som noget nyt maden ud til fem postnumre.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Der er masser af gourmet på menuen til vejlenserne fra restauratørerne til årets sidste dag. PR-foto
Pernille Jul Nielsen, indehaver af Din Madpartner - Mad med Personlighed, bringer som noget nyt maden ud i fem postadresser. PR-foto
Restauratør Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, har lige nu travlt med takeaway. Og med at lave fond til de mange nytårsretter. PR-foto
Kommer der nytårsmad på bordet fra Hotel Hedegaarden, kan man servere 10 retter. PR-foto
Restauranten Vedelsborg skal lave nytårsmad til 500. Restauranten serverer i år en treretters, en fireretters eller en femretters menu. PR-foto