Annonce
Streetfood er hurtigt fremstillede retter af primært udenlandsk oprindelse for et publikum, der spiser den under afslappede former. Foto: Yilmaz Polat
Ugeavisen Vejle

Streetfood: En trend med en lang historie

Mad på gaden er ikke et nyt begreb. Mens det tidligere var mad for fattige, er streetfoods klientel i dag alle. Trenden er nu kommet til Vejle.

Annonce
  • Yilmaz Polat
    Streetfood er hurtigt fremstillede retter af primært udenlandsk oprindelse for et publikum, der spiser den under afslappede former. Foto: Yilmaz Polat
  • Yilmaz Polat
    Vejlenserne har for alvor taget streetfood til sig. Siden åbningen har kokkene bag gasblussene haft travlt for at tilfredsstille gæsterne. Foto: Yilmaz Polat
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Annonce
Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce