Annonce
Idéen med Thinggaard Food har simret i et par år hos kokkene Jesper Thinggaard og Simon Berg Pedersen, der er klar med anretninger fra 10 til 1000 personer. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Thinggaard Food klar til at servere kulinariske oplevelser

Hos Thinggaard Food i Andkærhus i Vinding er nøgleordene årstidens råvarer, kvalitet og god service.

Annonce
  • Idéen med Thinggaard Food har simret i et par år hos kokkene Jesper Thinggaard og Simon Berg Pedersen, der er klar med anretninger fra 10 til 1000 personer. Foto: Flemming Larsen
  • Alt på et bræt som for eksempel her oste med smag. Foto: Flemming Larsen
  • Alt er hjemmelavet hos Thinggard Food. Det sker i tæt dialog med kunderne. Foto: Flemming Larsen
  • Det vigtigste hos Tinggaard Food,er, at årstidens råvarer er af en ordentlig kvalitet. Foto: Flemming Larsen
  • Naturligvis kommer man ikke udenom den gode skinke. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Per vil have flere til at køre i elbil: Snigpremiere på bilen, hvor rækkevidde og pris overrasker

Annonce
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce