Annonce
Hovedretterne på den private tallerken hos Andreas Borch er for længst blevet til veganske kødboller med squashspaghetti, glutenfri, indisk kikærtekarry eller sushi baseret på tofu og tang. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Veganske retter er populære: Gaia Madservice vokser til det dobbelte

Gaia Madservice, der bor i Andkærhus i Vinding, leverer i dag 350 veganske måltidskasser med plantebaseret mad til hele familien. Har udvidet tre gange i løbet af to år.
Annonce
  • Gaia Madservice 015
    Hovedretterne på den private tallerken hos Andreas Borch er for længst blevet til veganske kødboller med squashspaghetti, glutenfri, indisk kikærtekarry eller sushi baseret på tofu og tang. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Stor donation fra Kirk-familien: Nu kommer der to forestillinger til Vejle

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se de historiske fotos: Stadion fylder 100 år

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle har en Michelin-restaurant tilbage: Så mange stjerner har den

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

I aften kan Restaurant Lyst få Michelin-stjerne nummer to

Ugeavisen Vejle

Dobbelt grammy-vinder gæster Vejle Musikteater: Debuterede med nominering

Ugeavisen Vejle

Familie- og friluftsgudstjeneste med Sigurd Barrett

Ugeavisen Vejle

Madfesten i Vejle vokser sig større: Fem ting, du skal opleve

Ugeavisen Vejle

Se billederne: Café i Vejle har gennemgået kæmpe forvandling

Ugeavisen Vejle

Treetop-kok tror på VM-guld: 'Det har stået som et uopnåeligt mål"

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Sønderåen og kvarteret omkring den

Ugeavisen Vejle

Nu åbner Matas i Bryggen: Se billeder fra den ombyggede butik

Annonce