Annonce
Simon Seidelin Basballe, kok på Restaurant Lyst i Fjordenhus, vil bruge de 50.000 kroner på at dygtiggøre sig. Foto: Mette Mørk
Ugeavisen Vejle

Vejlenser vinder 50.000 kroner: Simon er frankofil, og vil bruge pengene på mad og teknikker

Simon Seidelin Basballe er frankofil, og vil bruge pengene på at dykke endnu mere ned i landets klassiske teknikker, når det gælder gourmet.
Annonce
  • Lyst05
    Simon Seidelin Basballe, kok på Restaurant Lyst i Fjordenhus, vil bruge de 50.000 kroner på at dygtiggøre sig. Foto: Mette Mørk
  • Simon Seidelin Basballe fik udover diplomet også 50.000 kroner til at tage ud at rejse for. PR-foto
Ugeavisen Vejle

Cirkus med to kendisser i spidsen kommer til Vejle

Annonce
Ugeavisen Vejle

Jane åbner egen praksis i Bredballe

Annonce
Ugeavisen Vejle

"Dragen" vender tilbage til Vejle

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Plantemarked på Haughus Gods

Ugeavisen Vejle

Per vil have flere til at køre i elbil: Snigpremiere på bilen, hvor rækkevidde og pris overrasker

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Fantastiske faktabøger til børn

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stor hval blev udstillet

Ugeavisen Vejle

Kendt salonnavn forsvinder fra gadebilledet: Amanda klipper videre i eget navn

Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Annonce