Annonce
Ugeposten Skjern

Befri os fra flere hedeture…

Foredraget Befri os fra flere hedeture med læge Søs Wollesen er blot ét af de spændende oplæg du kan opleve på bibliotekerne i uge 8 og 9.
Annonce

Klumme: Mød også Ester Engrob fra Skjern, der fortæller om at deltage i DR programmet 180 dage i ghettoen og Lili Kjeldsen Pedersen fra Sdr. Bork, der deler en personlig beretning om Sdr. Bork Forsamlingshus ved en erindringscafé i Tarm. Mandag d. 17. februar kl. 19.00 har vi inviteret Ester Engrob fra Skjern til at fortælle om sin medvirken i TV programmet 180 dage i ghettoen og sine oplevelser ved at flytte ind i et multietnisk område. Hvordan mon det var at have et filmhold i ryggen og hvordan var mødet med beboerne i Gellerupparken? Kom og få svar, når Ester fortæller om sine 180 dage i Gellerup. Køb billet på riskbib.dk - 25 kl. inkl. kaffe/te. Tirsdag d. 18. februar kl. 19.00 kan du komme til et underholdende foredrag om overgangsalderen, når læge Søs Wollesen kommer på besøg på Videbæk Bibliotek. Her får du viden, klarhed og tryghed omkring de forandringer, der sker i både kvindens og mandens krop og psyke i årene op til, og i selve overgangsalderen. Ved foredraget Befri os fra flere hedeture beskrives vigtigst af alt de tiltag, som du selv kan gøre for at genskabe balance og styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen. Du får masser af input til, hvordan du, med sund mad og motion kan skabe ro i kroppen og dæmpe gener, der følger med denne fase. Du vil også få rig mulighed for at stille spørgsmål og en masse grin med på vejen. Køb billet på riskbib.dk - 75 kr. inkl. kaffe/te. Tirsdag d. 25. februar kl. 14.30-16.00 afholdes sæsonens anden erindringscafé på Tarm Bibliotek, hvor Lili Kjeldsen Pedersen - en af Sdr. Borks store ildsjæle - vil fortælle om hvordan de i fællesskab har fået Sdr. Bork Forsamlingshus ændret fra et festhus til et fællesskabshus med lys i vinduerne året rundt. Arrangementet er gratis og man kan bare møde op! Vi byder på kaffe/te og kage.

Netop nu - de 10 mest populære:

  1. Lucinda Riley: Solsøsteren: Electras historie
  2. Sara Blædel: Pigen under træet: krimi
  3. Delia Owens: Hvor flodkrebsene synger
  4. Maria Helleberg: Søstrene fra Thy: roman
  5. Sara Omar: Skyggedanseren
  6. Jojo Moyes: Ræk mig stjernerne
  7. Elisabeth Gjerluff Nielsen: Store børn: erindring om en familie
  8. Lucinda Riley: Sommerfugleværelset
  9. Lone Theils: Stilleleg
  10. Anne B. Ragde: Datteren
Annonce

Øvrige arrangementer i uge 8 og 9

Lørdag d. 22. februar kl. 10.00-14.00 inviterer vi i samarbejde med Haveselskabet Tarm og Omegns Havekredsmed for andet år i træk til Frøfestival for både børn og voksne på Tarm Bibliotek. Det er gratis at deltage og man kan bare møde op. Her kan man bl.a. blive inspireret til at samle frø, bytte frø med andre frøsamlere, se frøer af chokolade og i beton, opleve spændende ting i planteværkstedet, låne en god frø-bog med hjem, kigge efter andre frøoverraskelser. Onsdag d. 26. februar fra kl. 10.00-17.00 er alle også velkomne til at kigge ind til Åbent hus på det selvbetjente bibliotek i Tarm. Bliv oprettet som låner, lær at søge i bibliotekets database, lær at bruge e-bøger og lær at finde rundt på biblioteket på egen hånd, er blot nogle af de ting personalet kan hjælpe dig med denne dag. Vi har kaffe og te på kanden, så kig forbi til en god snak med os. Onsdag d. 19. februar og torsdag d. 20. februar kl. 10.30-11.30 er der bogcafé med fokus på gode romaner om Sønderjylland. Det sker i Videbæk og Hvide Sande. Se mere på riskbib.dk. De mindste mellem 1½ og 4 år, skal ikke snydes for gode kulturelle oplevelser, så tag dem med på bibliotekerne i Tarm, Skjern, Ringkøbing og Hvide Sande, hvor der opføres 4 børneforestillinger fra d. 25. til d. 27. februar. Se mere og bestil gratis billet på riskbib.dk. Vi ses til god og oplysende underholdning på DIT bibliotek!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce