Annonce
Ugeposten Skjern

Butik Bellamaya er vokset ud af garagen

Jonna Sunddal har flyttet sin butik, Bellamaya, hjemme fra garagen og ned på Holger Danskes Plads. Hun har så fået meget mere plads. Foto: Sebastian Engelberth Hansen.
Udstyrsbutikken til hunde er flyttet ned på Holger Danskes Plads
Annonce

Skjern: Det startede som en hobby for Jonna Sunddal og hendes mand Kim for 11 år siden. De købte noget foder til deres egne hunde, som andre så også gerne ville prøve, så de købte større partier.

Til at starte med kunne varelageret være i et skab, så begyndte det at fylde et helt værelse og så blev garagen indrettet til butik, mens et par værelser stadig var lager.

- Jeg startede med at gå ned i tid som pædagogmedhjælper. så fik vi en webshop og så blev jeg fuldtids selvstændig for fire år siden. Nu har vi flyttet det hele ned i forretningen på Holger Danske Plads, fortæller Jonna Sunddal.

Overvejelserne om at flytte til noget større har rumsteret længe, men nu skulle det være.

Egentlig skulle flytningen have været markeret med en stor åbningsdag og masser af åbningstilbud, hvor flere leverandører havde tilbudt at komme og fortælle og vise frem, men det har coronaen forhindret.

- I stedet for den store markering, så siver vi langsomt derned og begynder med at holde åbent tirsdag den 5. maj. Det er da lidt træls, og på et tidspunkt havde jeg slet ikke lyst til at åbne, for der flere ting vi ikke kan skaffe i øjeblikket, men nu gør vi det, og så må vi tage det som det er. Det kan være, at vi kan holde en åbningsfest på et-års-dagen, siger Jonna Sunddal forhåbningsfuld.

Der vil være corona-restriktioner i butikken med antal kunder i butikken af gangen og håndsprit ved indgangen.

- Egentlig vil jeg gerne, hvis folk de vil forudbestille, enten via mail eller telefon, så vi har folks varer klar til udlevering, når de kommer. Vi leverer jo også gratis til kunder i Skjern og omegn, forklarer Jonna Sunddal.

Kim og Jonna Sunddal har brugt hele weekenden på at flytte varerne ned i de nye lokaler.
Annonce

120 kvadratmeter

Hun udvider sine åbningstider, så de passer til de øvrige butikker, mandag vil der stadig være lukket, så hun kan afvikle ordrer fra webshoppen.

I den nye butik får hun 120 kvadratmeter til rådighed.

- Det er jo noget andet end en garage. Der bliver bedre plads til både kunder og varer, og vi flytter også lageret derned. Vi tager også nogle flere varer ind, der bliver for eksempel bedre plads til hundesenge. Vi har også lidt udstyr til katte, og det kan være at vi på sigt får varer til gnavere, siger Jonna Sunddal.

Hun kunne også godt tænke sig at holde flere temaaftner i de nye butikslokaler.

- Det kunne handle om hvalpe, om foder, om pelspleje eller krop og bevægelse. Her kunne jeg også invitere eksperter, forklarer Jonna Sunddal.

Hun giver også gerne selv råd til kommende hundeejere.

- Det er faktisk som om, at der i øjeblikket er en større efterspørgsel på hvalpe, måske fordi så mange familier har gået hjemme, siger Jonna Sunddal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce