Annonce
Ugeposten Skjern

Gin fra Lindby med lokalt islæt

Gin by Linby præsenteret af Lisbeth og Jens Lindby. Foto: Bodil Kronborg
Forårets lindeblade er puttet i denne danske gin, der også har smag af citrus, aronia og enebær. Gin by Lindby.
Annonce

Ådum: Der er fyldt godt op på hylderne i Lisbeth og Jens Lindbys indbydende, økologiske vinbutik. Den er indrettet i en længe på gården. Der er ikke en fast åbningstid, men efter aftale kan man få fornøjelsen af at se det det store sortiment og gøre sin handel. Der er vin fra stort set hele verden og mange specialiteter at fremhæve.

Et nyt og specielt tilbud er værd at bemærke og smage, en gin med indhold og smag fra lindetræer på Lindbys egen matrikel. Det er en hånddestilleret dansk produceret gin, hvor forårets lindeblade er brugt og indsamlet fra Jens Lindbys økologiske skov. Sammen med smagen fra blandt andet citrus, aronia og enebær er ’Gin by Lindby’ allerede blevet en efterspurgt specialitet. Der blev fremstillet 197 flasker.

Der er mange forskellige slags gin i Lisbeth og Jens Lindbys lille butik. Foto: Bodil Kronborg

Desuden er der mellem 25 og 30 økologiske gin i butikken, fremstillet ud over hele verden. På Økovins hjemmeside er der mere information om den lokale gin og butikkens øvrige sortiment. Det er aktuelt ikke mindst i december måned, hvor der her som andre steder er et godt indkøbssted.

Kronborg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Børn pynter træet

Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Annonce