Annonce
Ugeposten Skjern

God motion: Styrk din krop i Bork Havn

Hjertestien ved Bork Havn er opgraderet med 12 øvelsesposter, som alle kan benytte sig af. Pressefoto
Hjertestien ved Bork Havn er opgraderet med 12 øvelsesposter, der kan give sved på panden.

Bork Havn: Den eksisterende hjertesti i Bork Havn er opgraderet med 12 øvelsesposter, der kan give både lokale og turister sved på panden. Der er udsigt for alle pengene, da flere af øvelsesposterne ligger med direkte udsigt over Ringkøbing Fjord. Her kan man lave dybe squats og step-ups til lyden af bølgerne.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Feriepartner Bork Havn.

Ruten er finansieret af Bork for Land og By som et led i den løbende udvikling af området til gavn og glæde for både de fastboende og som aktivt tillæg for de mange turister i området.

Annonce

Birthe Høst fra Feriepartner Bork Havn er initiativtager på projektet.

- Jeg glæder mig over realiseringen af projektet, og de nye muligheder det giver brugerne af området ved havnen og fjorden. Det ligger mig meget på sinde at gøre området attraktivt for mange målgrupper – og det er jeg sikker på, at vi kan med denne nye rute, der kan gøre gå-/løbeturen endnu mere spændende med inspiration til leg, bevægelse og aktivitet, siger Birthe Høst.

Hjertestien – og dermed øvelsesruten – begynder ved havnen og stien, der går langs vandet. Ruten er 2,4 km lang, og der er god tilgængelighed, hvis brugerne vil rundt med barnevogn, klapvogn e.l.

Øvelserne er udvalgt af fysioterapeuter og kan laves af alle – uden forudgående forudsætninger. Spændet er stort, så både børnefamilier og den aktive motionist vil kunne styrke kroppen ved rutens 12 øvelsesposter. Der er indlagt elementer såsom styrke, balance, koordination og kondition,  alt sammen tilpasset og målrettet den geografiske placering, de optræder på.

En øvelsespost består af en bæredygtig egestolpe med et skilt, der angiver øvelsens titel, en tændstikmand, der viser øvelsen samt en QR-kode. Er man i tvivl om, hvordan øvelsen skal udføres, scan QR-koden og se en instruktionsvideo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce