Annonce
Ugeposten Skjern

Korsholm forlader Intersport

Korsholm forlader Intersport-kæden, så derfor bliver der solgt ud. Vi kunne ikke altid selv bestemme, hvilke varer vi skulle købe, så derfor stopper vi med at sælge sportsartikler og går over tll outdoor-artikler, der passer bedre til vores jagt og fiskeri-koncept, forklarer butikschef Rob van den Berg. Foto: peso
Vi skifter sportsartikler ud med outdoor-artikler - det passer bedre med vores kerneprodukter jagt og fiskeri, forklarer afdelingsleder Rob van den Berg
Annonce

Skjern: I øjeblikket eer Korsholm i Skjern ved at sælge ud af sine sportsartikler fra Intersport.

- Vi har valgt at forlade Intersport fra den 30. juni. Vi har haft svært ved at være en sportsforretning med fuld varesortiment. Vi har ikke haft alle de varer, som Intersport har haft med i sit katalog. Fordi vi var med i kæden, skulle vi aftage nogle varer, som ikke har passet til Korsholms øvrige sortiment, forklarer Rob van den Berg, der er butikschef i beklædningsafdeling hos Korsholm.

I stedet vælger Korsholm at satse endnu mere på sine kerneprodukter jagt og fiskeri.

- Vi skifter sprtstøj og sportsartikler ud med outdoor-tøj og outdoor-artikler. Jægere og fiskere er jo udendørsmennesker og efter et besøg i vores jagt-afdeling eller vores fiskeafdeling kan de finde udstyr og tøj til turen. Samtidig ved andre udendørsmennekser godt, at der er et stort udvalg hos Korsholm, påpeger Rob van den Berg.

Så fra den 30. juni er Intersportvarerne borte.

- Derefter bruger vi sommerferien på at sætte varerne frem, så der den 1. august er en flot outdoor-butik hos Korsholm.

Der bliver blandt andet taget nogle nye mærker ind, som Rob van den Berg glæder sig til at vide kunderne.

Efterhånden som der bliver plads begynder der at komme flere outdoor-mærker ind i butikken. Den 1. august er vi helt klar med en ny flot outdoor-butik, lover Rob van den Berg.
Annonce

Systemer skal spille sammen

Samtidig med opbygningen af en ny outdoorbutik er Korsholm i gang med en større operation bag linierne.

- Edb-systemerne skal fremover spille sammen. Hidtil har webshoppen og butikken brugt hver sit system. Det har betydet, at der har været varer på webshoppen, som vi slet ikke havde på lager, fordi de var blevet solgt i forretningen. Så har vi brugt tid på at forklarer kunden, at varen var udsolgt og om vi skulle skaffe varen hjem. Fremover får vores ekspedienter bedre tid til kunderne i butikken, forklarer forretningsudvikler Bjarne Sørensen fra Korsholm.

På nettet har Korsholm oplevet en kraftig vækst.

- I forhold til den samme periode i fjor er vi vokset med 250 procent. Folk køber mere per besøg og vi har fået flere ordrer, blandt andet fordi mange flere varer nu er synlige på nettet, påpeger Bjarne Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce