Annonce
Ugeposten Skjern

Kulturcentret laver sæsonkort til tre begivenheder

Kokken Claus Holm kommer forbi Skjern til et foredrag. Det kunne være et af de arrangementer, som et sæsonkort kunne give mulighed for at se. Pressefoto
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter vil gerne forkæle sine stamgæster. Der vil komme flere tilbud til folk med sæsonkort.
Annonce

Kultur: Op til julehandlen har Ringkøbing-Skjern Kulturcenter lanceret et sæsonkort for 2021 med stor rabat

2020 har været et langt år for kunstnere og spillesteder i Danmark. Men med corona-vacciner og en almindelig hverdag i horisonten, er Ringkøbing-Skjern Kulturcenter klar med et godt tilbud til de kulturhungrende vestjyder.

- Vi har brugt nedlukningen på at indføre et nyt billetsystem, som har givet os mulighed for at tilbyde nogle helt nye produkter, blandt andet et sæsonkort, fortæller Dorthe Marie Siersbæk, direktør for Kulturcentret.

Sæsonkortet giver adgang til tre valgfrie events i 2021 til 500 kroner og kan købes via Kulturcentrets hjemmeside.

- Ringkøbing-Skjern Kulturcenter huser alt fra lokale foreninger, professionel sport, vandrehjem, musikundervisning, foredrag, private selskaber og kulturelle events. Derfor er vi ved at udvikle nogle redskaber, så husets brugere kan få adgang til alle vores ressourcer, uanset om de primært kommer for sporten, motionen eller musikken. På sigt vil vi koble forskellige muligheder og privilegier til kortet. Det giver os nye muligheder for at forkæle husets stamgæster, og det glæder vi os til, siger Dorthe Marie Siersbæk.

I første omgang bliver sæsonkortet relateret til kulturelle events.

- Sæsonkortet er en oplagt gaveidé til mor eller far eller én, der besøger Kulturcentret en gang imellem alligevel. Med sæsonkortet bestemmer man selv, hvilke tre events der passer til én. Samtidig giver det mulighed for måske at prøve noget nyt, når man ikke skal have penge op af lommen hver gang, siger Dorthe Marie Siersbæk.

I 2021 kan man blandt andet opleve livekoncerter med Jonah Blacksmith, Kim Larsen tribute og et foredrag med TV-kokken Claus Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Børn pynter træet

Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Annonce