Annonce
Ugeposten Skjern

"Levende" lys får kunder til at henvende sig til personalet

Majbritt viser udstillingen med Deluxe Homeart. Det er lysene på hylden bag Majbritt, der et par gange har fået kunder til at henvende sig til personalet med beskeden om, at der står levende lys på en hylde. Privatfoto

Skjern: Et nyt mærke i LED-lys hos Jakobs Blomsterforum i Skjern får masser af opmærksomhed.

Det er lys af mærket Deluxe Homeart, der er ny i sortimentet hos Jakobs Blomsterforum.

- Lysene er meget livagtige og faktisk har vi haft en del kunder, der har taget fat i os, fordi vi har haft lysene stående på hylder og med tændte flammer. Så kunderne har ganske enkelt troet, at det var ægte lys, vi ikke havde fået slukket, siger Jakob Jensen.

Annonce

Lysene fås både som fyrfadslys, bloklys og "almindelige stearinlys". Fælles for dem alle er, at de ser meget livagtige ud.

- Deluxe Homeart´s design patenterede real flame er det tætteste du kommer på et ægte lys. Deluxe Homeart har designet Real Flame – et design som gør at det ligner der er flydende stearin i toppen af lyset og med en naturtro 3D flamme, siger Jakob Jensen.

Han har allerede måtte bestille adskillige nye lys hjem, da kunderne er meget begejstret.

- Der findes også en fjernbetjening til lysene og man kan indstille dem med timer, så der altid er "levende lys", når man kommer hjem fra arbejde. Lysene er også gode på plejehjem eller hvis det skal se ud som om, at nogen er hjemme, siger Jakob Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce