Annonce
Ugeposten Skjern

Møbel-forkælelse: Vi vil sidde godt og sove sødt i corona-vinteren

- Det er helt klart, at der er mest vækst i møbler i den dyre ende, siger Poul Slot, der for eksempel sælger en del møbler fra Naver Collectionen i denne tid. Foto: Johan Gadegaard
I alle de lokale møbelhuse oplever de, at vi er gået et skridt op i kvalitet. Feriepengene bliver omsat i gode senge, behagelige stole og flotte borde.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: - Der er ingen tvivl om, at vi er på vej væk fra køb-og-smid-væk-kulturen. Bæredygtighed og ting, der kan holde de næste mange år og måske til næste generation, er in, siger Poul Slot, Slot Møbler i Lem.


Bæredygtighed og ting, der kan holde de næste mange år og måske til næste generation, er in.

Poul Slot, indehaver af Slot Møbler.


- Der er nogen, der bruger de ekstra feriepenge på at købe drømmemøblet, den Wegner-sofa, de har haft lyst til at købe i mange år eller det store, flotte bord i naver-kollektionen. Det er helt klart, at der er mest vækst i møbler i den dyre ende, siger Poul Slot.

- På nettet sælger vi rigtig mange produkter fra Vipp. Det er typisk også lidt selvforkælelse, siger Poul Slot.

Hos Bolighuset Ringkøbing er der blandt andet rigtig godt salg i Stressless-stolene. - Der sælges kvalitetsmøbler til alle rum nu, siger Christian German. Foto: Johan Gadegaard

- Bortset fra de første uger efter nedlukningen har vi hele vejen igennem kunnet mærke en øget interesse for nyt til hjemmet. Det er faktisk hele vejen rundt. Vi sælger mere til både spisestuen, soveværelset og stuen, siger Christian German, indehaver af Bolighuset Ringkøbing.

- Det skal være kvalitet. Møblerne skal holde længe, være behagelige at sidde i og gode at sove i, siger Christian Germann.

Bolighuset har for eksempel stor succes med at sælge stole af mærket Streesless.

Else Krog, Skjern Boligmontering, siger, at kunderne har fokus på kvalitet og hygge. Der bliver brugt lidt flere penge på sofaer og senge nu, hvor de ekstra feriepenge bliver udbetalt. Foto: Johan Gadegaard

Billedet er det samme hos Skjern Boligmontering.

- Kvalitet, hygge og selvforkælelse er i højsædet. Vi har for eksempel solgt utrolig mange specialtilpassede sofaer, hvor kunderne kan vælge lige præcis den kvalitet i stof eller læder, de ønsker sig. Der er da heller ikke noget mere hyggeligt end at sidde i en lækker sofa med skønne puder, en dejlig plaid og stearinlys på bordet, siger Else Krog.

- Vi er rigtig gode på senge. Her kan vi også se, at kunderne er lidt mere tilbøjelige til at give lidt ekstra for at sove rigtig godt, siger Jens Otto Andersen, indehaver af Skjern Boligmontering.

Karsten Madsen, Klittens Møbler og Tæpper, sidder ved et sæt fra PBJ Design House, hvor kunden selv kan vælge farve på bordpladen. Den tilhørende stol findes også i flere varianter. - Mange kan godt lide, at de selv kan sætte deres præg på møblerne, siger Karsten Madsen. Foto: Johan Gadegaard

- Vi har haft et godt forår og en god sommer. Det er tydeligt, at folk bruger lidt flere penge på hjemmet og på sommerhuset i år. De køber lidt mere og lidt dyrere ting. Nu er det måske hele stuen, der får et løft, siger Karsten Madsen, Klittens Møbler og Tæpper.

- Vi ser det samme med sommerhuse til udlejning. I mange af de nye monteringer er det både lidt dyrere og lidt højere kvalitet end tidligere. Kunderne kan også godt lide de modeller, hvor de selv kan sætte deres præg på farver og betræk, siger Karsten Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Mød nisseforfatter

Annonce