Annonce
Ugeposten Skjern

Ny medejer af VVS Centret har fokus på den grønne omstilling

Ole Kragh har solgt 40 procent af VVS Centret i Videbæk til Allan Ladekjær Stuckmann fra Skjern. Allan skal være med til at udvikle forretningen og blandt andet have fokus på den grønne omstilling. Foto: Kaj Poulsgaard
Allan Ladekjær Stuckmann har tidligere arbejdet sammen med Ole Kragh. Nu skal han som medejer af VVS Centret i Videbæk være med at udvikle forretningen.

Videbæk-Skjern: Ole Kragh, der er 58 år gammel, han nu sat gang i et glidende generationsskifte i VVS Centret i Videbæk, idet han har solgt 40 procent af forretningen til Allan Ladekjær Stuckmann.

- Jeg har ikke tænkt mig at gå på pension lige med samme, så salget til Allan, der er bosat i Skjern, skal først og fremmest være med til, at vi kan udvide vores forretningsområde geografisk samtid med at vi vil få større fokus på nye grønne teknologier, siger Ole Kragh.

I dag har VVS Centret i Videbæk syv ansatte. Planen er, at forretningen skal vokse de kommende år.

Annonce

Det var en tilfældig samtale mellem Ole og Allan, der tidligere har været kolleger i næsten ti år i Skjern, der førte til det nye makkerskab.

- Jeg har i flere år tænkt på at blive selvstændig. Der er god kemi imellem Ole og jeg. Samtidig har VVS Centret en god størrelse, så der var egentlig ikke så meget at betænke sig på, siger Allan Ladekjær Stuckmann.

Store kunder

VVS Centret i Videbæk har en del store kunder som Arla, Vestas, KP Komponenter og Barvi Byg.

- Fordelingen af kunder er nok cirka 60 procent erhverv og 40 procent private. I den nye konstellation vil Ole være mest på kontoret, mens jeg skal ud at møde kunderne og sætte mig ind i deres virkelighed. Jeg kan godt lide at have fingeren på pulsen, siger Allan Ladekjær Stuckmann.


Vi vil have fokus på udvikling af kundeområdet og på den grønne omstilling, samtidig med at vi plejer dem, vi har i folden i dag.

Allan Ladekjær Stuckmann


- Vi vil have fokus på udvikling af kundeområdet og på den grønne omstilling, samtidig med at vi plejer dem, vi har i folden i dag. VVS Centret er lokalt forankret. Det vil vi fortsat være, men udviklingen kræver også, at vi fortsat vokser og fortsat har stor fokus på efteruddannelse, siger Allan Ladekjær Stuckmann.

Annonce

Sikker på kvaliteten

- Det har vi også i forhold til varmepumper, hvor vi naturligvis er VE-godkendte og har styr på både dimensionering og lovkrav. Hos får du god service og rådgivning, og så kan du være sikker på kvaliteten, fordi vi er autoriserede. Det sætte kunderne pris på, siger Ole Kragh.

- Vi ved ikke, om der senere kommer gebyrer og afgifter på for eksempel brug af oliefyr, derfor opfordrer vi dem, der netop nu kan få tilskud til energiforbedring, til at kigge på det, siger Allan Ladekjær Stuckmann.

Ud over at have fokus på nye og gamle kunder og nye grønne teknologier, har han også fået ansvaret for firmaet markedsføring og hjemmesider med videre.

Annonce

En aktiv by

Ole Kragh har drevet VVS Centret siden 2007, og det har været godt.

- Videbæk er en meget aktiv by, der udvikler sig godt. Der er mange aktive mennesker, og der sker rigtig meget både hos private og erhvervsmæssigt. Derfor er det et godt område at drive forretning i, og for tiden har vi rigtig travl med mange projekter og tilbud. Også derfor er det rigtig dejligt at have fået Allan med om bord, siger Ole Kragh.

Allan Ladekjær Stuckmann

Allan Ladekjær Stuckmann er 44 år. Han bor i Skjern med sin samlever og hendes to børn på 18 og 13 år.

Allan Ladekjær Stuckmann er oprindeligt uddannet rustfri kleinsmed fra PTI i Skjern.

Han har arbejdet med VVS i 20 år - herunder 10 år sammen med Ole Kragh i Skjern inden Ole Kragh i 2007 købte VVS Centret i Videbæk . Han er netop begyndt på at tage VVS-autorisationen sideløbende med sit arbejde.

Allan Ladekjær Stuckmann har to børn; en datter på 19 og en søn på 16.

Fritiden går med familieliv, jagt og fiskeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Corona-år var også trailer-år

Annonce