Annonce
Ugeposten Skjern

Nyt firma: Nicolai og Jonas er blevet til NJ Byg

Jonas Stefansen (th) og Nicolai Bækgaard har startet tømrerfirmaet NJ Byg. De har arbejdet sammen hos Hansen & Larsen, og  har lejet det nye firma ud til deres tidligere arbejdsgiver. Foto: Johan Gadegaard
Skjern har fået et nyt tømrerfirma. Nicolai Bækgaard og Jonas Stefansen arbejdede sammen hos Hansen & Larsen og fandt ud af, at de arbejder godt sammen. Nu har de startet firma sammen.

Skjern: Da 21-årige Jonas Stefansen kom i lære som tømrer hos Hansen & Larsen, kom han i den sidste tid af sin læretid til arbejde sammen med tømrersvend Nicolai Bækgaard.

- Alt det han gør rigtigt, har han lært af mig. Unoderne er fra før min tid, siger Nicolai Bækgaard med et skævt smil til sin nye makker.

De arbejdede godt sammen. Nicolai Bækgaard havde efter flere år i branchen tid tænkt på at blive selvstændig, så det hørte Jonas Stefansen en del om, så det er end med, at de to er gået sammen og har startet et nyt firma sammen NJ Byg.

Annonce

- Arbejdsmæssigt er det faktisk en fordel at være to mand, fordi mange opgaver er noget nemmere, når man er to. Til en stern er der tit lange brædder, som så er nemmere at sætte op, påpeger Nicolai Bækgaard.

De havde begge to noget opsparing, som de kunne sætte i det nye firma, som de hver ejer halvdelen af.

- Det koster penge at starte et Aps, købe en bil, trailer, værktøj og stillads, siger Jonas Stefansen.

Firmalogoet har de selv udviklet med hjælp fra en fælles bekendt.

De har kun været i gang i en måneds tid, men der er allerede begyndt at komme arbejdsopgaver ind til firmaet. Desuden har de i tre uger lejet sig ud til deres tidligere arbejdsgiver Hansen & Larsen.

- Vi har været meget aktive med at markedsføre os på Facebook og i Ugeposten, så opgaverne kommer lige så langsomt ind. Det spreder sig jo som ringe i vandet, når vi har lavet et godt stykke arbejde et sted, så får vi nye opgaver fra deres venner og bekendte. Det spreder sig fra mund til mund, siger Jonas Stefansen og Nicolai Bækgaard.

De har været i gang fra dag et, så de har kunnet udbetale løn til dem selv.

- Vi laver alt indenfor tømrerarbejde, der er ikke noget, vi ikke kan, siger de med et smil.

De kører også langt, hvis opgaverne er der.

Selvom de lige er startet, så har de ambitioner på firmaets vegne.

- Vi skal have vores eget værksted på et tidspunkt, og på sigt håber vi da også, at vi får ansatte, fortæller Nicolai Bækgaard og Jonas Stefansen.

NJ Byg Aps

NJ Byg Aps ejes ligeligt af Nicolai Bækgaard og Jonas Stefansen.

Nicolai Bækgaard er 27 år.

Stammer fra Spjald, bor i Skjern.

Udlært hos Jens Ove Hansen, Spjald.

Har siden arbejdet flere steder, senest hos Hansen & Larsen.

Forlovet med Abbie, de har Liam.

Jonas Stefansen er 21 år.

Stammer fra Tarm, bor i Skjern.

Udlært hos Hansen & Larsen.

Kæreste med Julie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce