Annonce
Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

VANILLEKRANSE.
Annonce

Ingredienser

1 vaniljestang

100 g smør, stuetempereret

80 g sukker

1 æg, lille/medium

100 g hvedemel

75 g mandelmel

Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud på et skærebræt, kom en spsk sukker oven på vaniljekornene og brug sukkeret til at skille vaniljekornene fra hinanden i sukkeret.

Rør vanilje, sukker, mandelmel og stuetempereret blødt smør sammen. Tilsæt æg og derefter hvedemel. Saml kun lige dejen hurtigt, så den er ensartet.

Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetyl (gerne en med dybe riller, som giver det fine mønster i vaniljekransene). Sprøjt dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.

Vaniljekransene kan laves i den størrelse, man ønsker og holder formen fint under bagning.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter eller til de er let gyldne. Hold godt øje med dem, de skal kun lige være let gyldne. De er ikke sprøde, når de tages ud af ovnen, det bliver de først, når de er kølet helt af.

Tid i alt 25 min.

Arbejdstid 25 min.

Holdbarhed 2 uger

Antal 40 stk.

Opskriften er fra valdemarsro.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Børn pynter træet

Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Ugeposten Skjern

Send et billede af din snemand

Annonce