Annonce
Ugeposten Skjern

Puslespil, perleplader og spil hitter

Sine Lundström har travlt med at fylde op med puslespil i Bog og Ide i Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Hvad får man tiden til at gå med, når man er sendt hjem i Ludo?
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Der er et populært Pippi Langstrømpe-citat der lyder "Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!

Nu, hvor vi alle er slået hjem i Ludo, er det citat værd at huske på. Vi klarer også Corana-krisen. Der er også en anden ting, det er værd at huske på, nemlig at hjernen også er en muskel, og at muskler har godt af at blive brugt, så måske var det lige præcis nu, man skal kaste sig over det 1000-brikker store puslespil, der har ligget uåbnet på spilhylden, de sidste ti år eller lære et nyt spil eller to.

I skrivende stund har de lokale boghandlere og legetøjsbutikker åben for kunder, så hvis du vasker og spritter dine hænder af, og holder god afstand i butikkerne, kan du stadig gå ned i butikkerne og se, hvilke ting, der kan friste.

I både Ringkøbing og Skjern, er der også frivillige, der bringer varer ud, hvis man ikke selv kan komme til byen.

Hos Buddy Legetøj i Ringkøbing er der blandt andet godt salg i perleplader og puslespil, siger Rebecca Nielsen.

I Bog & Ide i Ringkøbing havde Sine Lundström travlt med at fylde op med puslespil, når der ikke skulle langes en god bog over disken.

Fra Bog & Ide lyder det, at det blandt andet er disse spil; Codenames, Sequence, Ticket to ride, Det dårlige selskab og Myreturen, der hitter. Alle spil kan spilles af børnefamilier fra 7+.

Hos Sahl Cykler og Legetøj i Skjern er det blandt andet det klassiske spil Uno, der hitter, og Heidi Korshøj Mikkelsen sælger også spillet Verdens største prut.

Sahl Legetøj har også samlet nogle kreative sæt til både piger og drenge. Drenge-pakken indeholder for eksempel; Træ pistol Foam Clay, Krympeplast pirat, Nøgleringe, Puslespil pirat, Skopose pirat, Tekstil tusch og Dekorations figur pirat. Det sæt kan fås til 200.

Rebecca Nielsen sælger rigtig mange perler og perleplader i Buddy i Ringkøbing. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce

Prik til prik

Prik til prik-giraffen her på siden, er skabt af Martinus Markussen fra Tarm. Han begyndte selv at skabe prik-til-prik-tegninger med både tal, bogstaver og farver, de han i 2004 havde en dreng i hjemmet, der ikke havde så god en finmotorik.

Tegningerne er gratis for private at downloade fra hans hjemmeside niko-leg.dk.

- Jeg kan ikke se, hvor mange der downloader, men der har helt klart været en øget interesse siden alle børn blev sendt hjem fra skole, og jeg er kun glad for, at mit arbejde kan hjælpe andre, siger Martinus Markussen.

Heidi Korshøj Mikkelsen med et par af de spil, der sælger rigtig godt hos Sahl Cykler og Legetøj i Skjern. Foto: Mikkel Jezekiel
Prik til prik-giraffen er skabt af Martinus Markussen fra Tarm. Der kan gratis hentes flere tegninger på niko-leg.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce