Annonce
Ugeposten Skjern

Travlt i vinterferien

Bork Legeland starter sæsonen i vinterferien. Arkivfoto
Nogle tager afsted på skiferie, men der er også mange aktiviteter lokalt
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Hos Bork Legeland starter sæsonen når vinterferien starter. Her er der åbent fra den 8. februar og til den 16. februar mellem klokken 10 og 18.

Også hos Hvide Sande Svømmehal er der ekstra åbent i ferien, mandag til fredag er der åbent 14-18 og i weekenden fra 14 til 17.

Også i Tarm Idrætscenter er svømmehallens åbningstider udvidet i vinterferien. Her kan man kaste sig i vandet alle hverdage fra klokken 10-16.

Allerede fredag den 7. februar kan vandhunde fra 2. til 7. klasse kaste sig i vandet i Ringkøbing Svømmehal, hvor der Aqua Disco.

Aqua Disco er en aften med masser af musik, blinkende lys og hele svømmehallen syder af børn, der har det sjovt med hinanden i vand og får en hel anden oplevelse, end de er vant til i svømmehallen.

Lyset er kun tændt nede i vandet, hvor disko lyset rammer og giver en særlig stemning. Alle vanddyr er fremme.

Også i Videbæk idræts- og Fritidscenter er der lys og musik i svømmehallen fredag den 7. februar. Bowlinghallen vil også være åben med musik og diskolys. Fritidscentret har også Sjov Vinterferie-aktiviteter mandag og tirsdag i vinterferien. Der vil være aktiviteter i både hal 1 og 2, film på scenen og aktiviteter i både svømmehal og på bowlingbanen.

Annonce

Film i biografen

Ringkøbing Bio har et par familiefilm på plakaten i vinterferien.

Spioner på missioner er et helt nyt eventyr med masser af humor for hele familien. Verdens mest tjekkede hemmelige agent, Lance Sterling (Will Smith) og det akavede teknologi-geni, Walter (Tom Holland), må mod alle odds arbejde sammen på den ultimative mission, som kræver en helt speciel forklædning: Lance forvandles til en modig, imponerende, majestætisk… due!

I sal to vises Drømmebyggerne. 12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv. En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme. Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.

For de voksne viser biografen 1917 og Klovn the Final.

Annonce

Boligdage og marked

I vinterferiens første weekend er der Boligdage i ROFI. Arrangørerne har lavet et legeland, hvor børnene kan muntre sig, mens far og mor bliver inspireret i de mange standet.

I den sidste weekend er der kunsthåndværkermarked. Februar er lidt for kold til et udendørs marked, så kunsthåndværkerne er rykket indendøre på Hotel Fjordgården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce