Annonce
Ugeposten Skjern

Vind to billetter til Wow Park

Wow Park findes nu både ved Skjern og i Billund. Parken i Billund åbner den 11. juni kl. 12 og parken ved Skjern åbnede den 8. juni. Pressefoto
2020 er et spændende år for ejerne af Wow Park. I år åbner de to brødre bag Wow Park nemlig også en stor afdeling i Billund. Du kan vinde to billetter til enten Skjern eller Billund.
Annonce

Skjern/Billund: Brødrene Jacob og Aage Hindhede åbnede i 2013 den første Wow Park ved Skjern. Konceptet var at genskabe den kontakt til naturen, som de to brødre kunne huske fra deres egen barndom, hvor de elskede at svinge sig i træerne og lege i naturen.

Ideen har vist sig levedygtig, derfor er brødrene nu klar til at åbne endnu en park. Denne gang i Billund. Corona-krisen har udskudt åbningen, men nu sker det: Wow Park Skjern åbnede den 5. juni og Wow Park Billund åbner den 11. juni kl. 12.

Wow Park er en kæmpe lege- og forlystelsespark i den vildeste skov. I de kæmpestore skove ved Skjern og i Billund er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien i smukke omgivelser.

I Wow Park kan man lege helt oppe i trætoppene og på lange hængebroer højt oppe i træerne. I Billund er der også en 40 meter lang kælkebakke.

Faktisk er der garanti for motion, frisk luft og fuglefløjt, når man besøger Wow Park, og det er umuligt at nævne alle aktiviteterne, derfor kommer der kun et udpluk her: Der er Giga-net i træerne, sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger, underjordiske huler og kæmpe labyrinter med meget mere.

Det er også muligt at spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge sig i et legemekka for de mindste.

Har man lyst til at klappe geder eller skabe kreative ting med værktøj, træ og maling, er det også muligt.

I begge parker er der et børnevenligt spisested, ligesom man kan arrangere en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i Wow Park gratis - også parkeringen. Det er derfor muligt at få en fantastisk dag for hele familien til en god pris.

Annonce
Annonce
Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Annonce
Annonce
Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Hvis du vil vide mere…

Ugeposten Skjern

Mød nisseforfatter

Annonce