Annonce
Nogle kunder vil lave julemad fra bunden. De køber et rullepølseslag hos slagteren, så de selv kan krydre og koge den. Andre lader slagteren om at stege ænder. Arkivfoto: Bjørn Kähler/Scanpix
Ugeposten Skjern

Der skal ikke eksperimenteres med maden op til jul

Det skal være, lige som det plejer. Der skal ikke eksperimenteres med maden op til jul, fortæller de hos slagteren og bageren.
Annonce
  • RULLEPØLSE PÅLÆG
    Nogle kunder vil lave julemad fra bunden. De køber et rullepølseslag hos slagteren, så de selv kan krydre og koge den. Andre lader slagteren om at stege ænder. Arkivfoto: Bjørn Kähler/Scanpix
  • Til jul har Merrild Jørgensen fra Ejvinds Bageri ikke kun rundstykker at tænke på. Der skal også bages masser af traditionelle julekager. Arkivfoto: John Randeris
Ugeavisen Ringkøbing

Seniorfestival spiller op på fire scener

Annonce
Ugeposten Skjern

Første fælles affaldsindsamling i nyt initiativ begynder i Skjern

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Stairway to Bach - en anderledes orgelkoncert

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

4. maj-gudstjeneste i Ådum Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

Sabine Lemire - Forfatterforedrag for børn i 4. klasse

Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Ugeavisen Ringkøbing

Åbning af vandre- og cykelruter i Fjelstervang

Ugeavisen Ringkøbing

Norden i ord og toner med Willy Egmose

Ugeavisen Ringkøbing

Kender du sangen? Syng de nye sange i Højskolesangbogen

Annonce