Nyt kafferisteri spørger til kundernes favorit-smag: Sylvia og Stefan vil dele deres kaffekærlighed med vestjyderne
Tysk par har åbnet et nyt kafferisteri i Fødevarepark Skjern Enge i Borris. Bag hver en kaffeblanding ligger et dedikeret arbejde, for det handler om præcision, når man skal ramme den rigtige kaffesmag.
Copy link address
Christian Baadsgaard chba@dbrs.dk
Annonce
Sylvia Jasinski og Stefan Jaensch har netop sendt de første poser kaffe ud til kunderne. Fjord Risteriet er på hobbybasis indtil videre. Foto: Christian Baadsgaard
Fjord Risteriet producerer tre kilo kaffe pr. omgang. Kaffens aroma er noget helt særligt, når den er afkølet efter at have været igennem risteriet. Det er en duft, som Sylvia Jasinski og Stefan Jaensch ikke kan få nok af. Foto: Christian Baadsgaard
Parret får de rå kaffebønner leveret fra en importør i Hamburg. Blandt andet har de bønner fra Burundi, der kun producerer 15.000 sække kaffe om året. Foto: Christian Baadsgaard
Hver type bønne er unik. Udover arten er det også dens ristningsgrad og til sidst hvordan den er blevet brygget, der afgør smagen på en kop kaffe. Foto: Christian Baadsgaard