Annonce
Sylvia Jasinski og Stefan Jaensch har netop sendt de første poser kaffe ud til kunderne. Fjord Risteriet er på hobbybasis indtil videre. Foto: Christian Baadsgaard
Ugeposten Skjern

Nyt kafferisteri spørger til kundernes favorit-smag: Sylvia og Stefan vil dele deres kaffekærlighed med vestjyderne

Tysk par har åbnet et nyt kafferisteri i Fødevarepark Skjern Enge i Borris. Bag hver en kaffeblanding ligger et dedikeret arbejde, for det handler om præcision, når man skal ramme den rigtige kaffesmag.
Annonce
  • Sylvia Jasinski og Stefan Jaensch har netop sendt de første poser kaffe ud til kunderne. Fjord Risteriet er på hobbybasis indtil videre. Foto: Christian Baadsgaard
  • Fjord Risteriet producerer tre kilo kaffe pr. omgang. Kaffens aroma er noget helt særligt, når den er afkølet efter at have været igennem risteriet. Det er en duft, som Sylvia Jasinski og Stefan Jaensch ikke kan få nok af. Foto: Christian Baadsgaard
  • Parret får de rå kaffebønner leveret fra en importør i Hamburg. Blandt andet har de bønner fra Burundi, der kun producerer 15.000 sække kaffe om året. Foto: Christian Baadsgaard
  • Hver type bønne er unik. Udover arten er det også dens ristningsgrad og til sidst hvordan den er blevet brygget, der afgør smagen på en kop kaffe. Foto: Christian Baadsgaard
Ugeposten Skjern

Første fælles affaldsindsamling i nyt initiativ begynder i Skjern

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Stairway to Bach - en anderledes orgelkoncert

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

4. maj-gudstjeneste i Ådum Kirke

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Sabine Lemire - Forfatterforedrag for børn i 4. klasse

Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Ugeavisen Ringkøbing

Åbning af vandre- og cykelruter i Fjelstervang

Ugeavisen Ringkøbing

Norden i ord og toner med Willy Egmose

Ugeavisen Ringkøbing

Kender du sangen? Syng de nye sange i Højskolesangbogen

Ugeposten Skjern

Caia skal til DM: Mega-fedt - men også ret hårdt at træne så meget

Annonce