Annonce
Siger du fra, hvis du oplever at folk udsættes for racism? Eller har du oplevet noget lignende på egen krop og sind ? -Foto. Martin Sørensen.
Vanløse

Racisme i metroen: Jeg vil ikke sidde ved siden af sådan en som dig

Amir har oplevet racisme hele sit liv, og en mandag eftermiddag i metroen var ikke en undtagelse. VanløseLIV har talt med Amir om racisme.
Annonce
  • Siger du fra, hvis du oplever at folk udsættes for racism? Eller har du oplevet noget lignende på egen krop og sind ? -Foto. Martin Sørensen.
  • Racisme i Vanløse. Foto. Screenshot fra Amir kones Facebook opslag.
  • Her er en af de beskeder der håber at Amir ikke tager kvindens racisme ind, og samtidig bliver der undskyldt for kvindens opførsel ved at forklare hvorfor hun måske har gjort det. Men for Amir er det svært, og hver eneste gang han udsættes for racisme, sætter det ar i ham.
  • Nogle af kommentarerne mente, at det var på grund af corona at kvinde rejste sig. Men Amir fulgte DSBs anbefalinger om at sidde ved siden af kvinden og i samme ansigtsretning. Desuden nævner kvinden ikke afstand eller corona. Hun siger, at hun ikke vil sidde ved siden af 'sådan en som ham' (fordi hans hud er brun, red.) Foto. Screenshot fra Facebook tråden til Amirs kones opslag.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce