Annonce
Vanløse

Benjamin Koppel: Jeg er til stadighed dybt taknemmelig

Marie Carmen Koppel (tv) og Benjamin Koppel (th) hylder Aretha Franklin sammen med Maria Montell og Kaya Brüel med band i Jette Hill Ludvigsens have 5. september. Foto. Pressefoto
Benjamin Koppel hylder Aretha Franklin sammen med Marie Carmen Koppel, Maria Montell og Kaya Brüel med band i Jette Hill Ludvigsens have. VanløseLIV har spurgt ham, hvad det betyder at folk som Jette tager initiativ til at støtte musikere ved at holde havekoncerter.
Annonce

Lørdag 5. september er der havekoncert i Vanløse. Et af mange private arrangementer som folk med haver holder for at støtte de musikere, der på grund af forsamlingsforbuddet ikke kan spille store koncerter.

VanløseLIV har talt med Benjamin Koppel der, sammen med Marie Carmen Koppel, Maria Montell og Kaya Brüel med band, hylder Aretha Franklin i Jette Hill Ludvigsens have.

- Hvad det betyder for dig, at der afholdes sådanne lokale initiativer for at støtte jer som musikere?

- I krisetider som disse, hvor alle er pressede og kulturlivets fremtid er så uvis, er det pragtfuldt at opleve, at bekymrede mennesker rækker ud og tager initiativ til at hjælpe musikken med så stor beredvillighed.


Nærværet, den direkte og tætte kommunikation giver mindre koncerter nogle klare fordele, som de store ikke har.

Benjamin Koppel


-  Hvordan er det at spille intimkoncerter, når du er vant til de store scener?

- Musik er en kommunikationsform som kræver modtager og afsender - publikum og musikere. Når publikum vil lægge øre til og bruge deres tid og penge på at give musikken opmærksomheds, så fortjener selvsamme publikum, at jeg som musiker gør mit absolut bedste - hver gang! Og så er det ligegyldigt om man spiller for 40 eller 40.000.

- Hvad er fordelen ved at spille en intimkoncert?

Nærværet, den direkte og tætte kommunikation giver mindre koncerter nogle klare fordele, som de store ikke har.

- Hvad vil du tage med dig, når corona forhåbentligt stopper på et tidspunkt?

- Personligt er jeg til stadighed dybt taknemmelig, hver gang der er en der vælger at bruge tid på min musik. Og derfor gør jeg altid mit yderste for at leve op til folks forhåbninger om en god musikalsk oplevelse.

- Oplever du mange af de her private initiativer, der har til formål at støtte dig og dine musiker-kollegaer?
- I tider hvor det er så svært at få lov til at samle mange mennesker under samme tag, oplever vi heldigvis oprigtig og velment støtte fra nær og fjern, så der er lige nu en del aktiviteter i både privat reg, på mindre spillesteder og deslige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Erhverv

Locals Kaffebar flytter

112

21-årig stukket ned

Vanløse

Vil du skabe mere liv i Vanløse?

Annonce