Annonce
Vanløse

BREAKING: Nu kommer der endelig liv på 'Fenger-grunden'

De store planer for 'Fenger-grunden'. Første spadestik forventes sidst på sommeren.
VanløseLIV har talt med byggematador Flemming Holberg Fenger, og han har gode nyheder til Vanløseborgerne: Byggeriet på 'Brugsen-grunden' går snart i gang.
Annonce

- Vi har afventet byggetilladelse i ni måneder. Den burde komme indenfor et par måneder, og så skal jeg bare have entreprenørerne, og det burde maksimum tage et par måneder mere.

Det er svaret, da VanløseLIV ringer til Vanløses byggematador, Ejer og direktør  af HolbergfengerInvest, Flemming Holberg Fenger. Ifølge Flemming Holberg Fenger får Vanløse det som bydelen har ventet på i 11 år. Et rekreativt område med to store dagligvarebutikker, et fitnesscenter, cafe/restaurant og serviceerhverv. I alt 18.000 m2.

Herudover etableres ca. 200 p-pladser i underetagen, med direkte opgang til torvet.

Annonce

Syv millioner om året

Flemming Holberg Fenger har i periode været ude af virksomheden, efter der kom en ny bestyrelsesformand, men nu er han tilbage, og han er klar til at bygge. Flemming Holberg Fenger fortæller VanløseLIV, at det har det kostet virksomheden 7 millioner om året at have grunden stående gabende tom.

- Vi skulle have været i gang for otte år siden, men der kom en bestyrelsesformand, Torben Schøn, der forsøgte at lukke firmet ned og det stoppede blandt andet byggeprocessen. Men nu er jeg kommet tilbage.

Flemming Holberg Fenger fortæller, at virksomheden var blevet lovet en byggetilladelse, der skulle kommer i midten af april, men at hele den blev udskudt på grund af corona. Nu kommer den, ifølge Flemming Holberg Fenger, i løbet af et par måneder. Så hvis alt går efter planen går byggeriet i gang inden sommeren er ovre.

- Torvet foran butikkerne vil være af samme størrelse og med samme belægning som Frode Jakobsens Plads. Målet er at de to pladser udgør en samlet forplads foran S-stationen. Det er håbet, at mange cyklister vil benytte de cirke 300 nye cykelpladser der etableres i underetagen i det ny byggeri – således at nogle af cyklerne på Frode Jakobsens Plads, vil forsvinde, slår Fenger fast.

VanløseLIV har forsøgt at kontakte tidligere bestyrelsesformand, Torben Schøn. Han har endnu ikke svaret tilbage på vores henvendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce