Annonce
Erhverv

Jagger: Vi glæder os rigtig meget til at åbne i Vanløse

- Vi er heldigvis dygtige til take away, og vi har klaret os okay under corona, siger Christian Brandt, der glæder sig til, at Jagger åbner på Jernbane Alle 45C. Foto. Presse

Så åbner burger-restauranten Jagger snart.

- Vi har gjort os meget umage med ombygningen, og vi glæder os rigtig meget, siger medejer af Jagger, Christian Brandt.

Nu er der jo corona, så hvordan kommer det til at påvirke jer som ny restaurant?

- Vi er heldigvis dygtige til take away, og vi har klaret os okay under corona, svarer Christian Brandt, der fortæller at de har åbnet restauranter i både Hellerup og på Rådhuspladsen under nedlukningen. Dog så ser han frem til, at de vil kunne have siddende gæster inden- og udenfor.

Hvorfor åbner I i Vanløse?

- København vokser indefra og ud. Der er mange, der har fundet ud af, at Vanløse kan noget, og som derfor flytter fra brokvarterne til Vanløse. Folk, der måske, bruger byen mere aktivt, end de ældre i Vanløse gør. Og derfor giver det mening, at vi selvfølgelig flytter med.

Kan du forklare, hvad Jagger er?

- Hos Jagger får du en klassisk fastfood oplevelse med en udpræget kærlighed til maden. Burgere, pomfritter og gode milkshakes, hvor der er fokus på gode økologiske råvarer og ikke mindst dyrevelfærd, svarer Christian og fortæller, at Jagger blandt andet får produceret sine egne økologiske boller og saucer i Sønderborg.

Hvis du er blevet burger sulten, åbner Jagger fredag 26. klokken 17 på Jernbane Alle 45C.

Et måltid fra Jagger. Foto. Presse

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Synshæmmede Henrik er frustreret ændret køreplan for S-toget på Islev Station: Jeg er ude af stand til at cykle eller køre bil

Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Kultur

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce