Annonce
Vanløse

Jeg så tilfældigt efterlysnings-billedet af Søren på Facebook

Katrine Lundstrøm fandt udviklingshæmmede Søren, der havde været forsvundet i et halvt døgn. Foto. Facebook
Annonce

Efter at have været forsvundet i et halvt døgn, blev udviklingshæmmede Søren fundet af Katrine Lundstrøm på Købmagergade. Hun udtaler til KbhLIV:

- Jeg så tilfældigt efterlysnings-billedet af Søren på Facebook, da jeg sad i toget på vej på arbejde.15 min senere, ser jeg én jeg syntes ligner Søren, og det var sørme ham!

Hvordan har du det?

- Det er en fantastisk følelse at kunne hjælpe et andet menneske. Jeg er glad og lettet over, at Søren var i god behold, og kunne komme hjem og få slappet af ovenpå sådan en tur, fortæller

Katrine og fortsætter:

- Søren var fantastisk, sød og rar - og meget glad for Brøndby og Kim Larsen, så vi fik sunget lidt sange.

Billedet som Katrine Lundstrøm lagde op i Sørens brors Facebook tråd for at få identificeret Søren. Foto. Katrine Lundstrøm, Facebook

Sørens storebror, Michael Hougaard Lundstrøm er meget lettet og glad.

Han udtaler:

- Hele familien er glade og lettede over, at der ikke er sket noget med Søren, samtidig er vi overordentlige taknemmelig over alle de mennesker, der har delt vores bekymring ved at dele opslaget, og ikke mindst, taknemmelig og glade for at der findes mennesker som Katrine Lundstrøm, som var opmærksom og tog sig af Søren, da hun fandt ham inde i Købmagergade.

Katrine Lundstrøm fortæller, at Sørens familie efterfølgende har givet en smuk buket blomster fra Sørens mor som tak.

Sagen kort

Søren, som er udviklingshæmmet, forsvandt i går aftes fra personalet i Bowlingcenteret Grøndal ved Bellahøj i København NV.

Da Søren, selvom han var efterlyst af politiet, stadig var forsvundet til formiddag, besluttede hans storebror, Michael Hougaard Kjeldsen at lave et Facebook opslag, hvor han efterlyste Søren.

Det resulterede i at Søren blev fundet i god behold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Kultur

Prisfest på Kulturstationen

Annonce