Annonce
Erhverv

Locals Kaffebar flytter

Locals Kaffebar rykker til nye lokaler. Foto. Instagram, Locals Kaffebar
På trods af coronakrisen har indehaver Søren Lorentzen besluttet sig for at rykke teltpælene op og flytte sin kaffebar, Locals Kaffebar.

Har du også undret dig over, hvad der sker i de tomme lokaler på Jernbane Allé 52 ? Du ved, der hvor Lagkagehuset lå før. Der flytter Locals Kaffebar ind. Vi har talt med indehaver af Locals Kaffebar, og spurgt ham hvorfor han flytter lokaler.

Snart med to-go luge

Hvorfor flytter Locals Kaffebar fra Jernbane Allé nummer 88?

- Nummer 52 er lidt tættere på det hele. Der er blandt andet Vanløse Bistro og Superbello som er to fede steder. Og så tror jeg, at det bliver lettere for dem der allerede kender os, lige at komme forbi til en snak og en kop kaffe, fordi vi kommer til at ligge tættere på.

Er det ikke lidt satset at skifte location i de her coronatider?

- Jeg synes, vi har fået skabt et navn. Folk kender os. Så nu tager vi skridtet videre, og rykker ned hvor der sker lidt mere. Men det er selvfølgelig bekosteligt at flytte, så derfor har vi oprettet vores egen lille anderledes crowdfunding på vores hjemmesider, hvor folk på forhånd kan købe for et klippekort til toasts, kaffekort eller en kop kaffe om dagen i et år.  Og så får vi også en to-go luge til en hurtig kop kaffe, hvilket virkelig er fedt i de her coronatider, svarer Søren Lorentzen.


Jeg følger virkelig at Vanløse har taget så godt imod os, og derfor vil vi gerne endnu tættere på.

Søren Lortentzen, indehaver af Lacals Kaffebar


Men crowdfunding, er det ikke noget med at bede om penge?

- Jo, det er det. Men jeg vil ikke bede om penge uden at give noget. Og her der kan de lokale være med at hjælpe os med at flytte, også køber de samtidig for eksempel et kaffekort, som de måske alligevel ville købe på et tidspunkt.

Hvad fik dig til at rykke lokaler?

- Det var lidt et tilfælde, at jeg så, det var ledigt, og så fik vil en samtale med dem, vi nu skulle tale med, også gik det hele pludselig ret hurtigt, siger Søren og griner.

Annonce

Hvor godtfolk er kommer godtfolk til

Hvad sker der med Locals Kaffebar i nummer 88?

- Den lukker, så snart jeg slår døren op i nummer 52.

Hvad glæder du dig mest til?

- Jeg glæder mig til at blive en mere integreret del af Vanløse. Ikke fordi jeg ikke er det nu, for jeg følger virkelig at Vanløse har taget så godt imod os, og derfor vil vi gerne endnu tættere på. Du ved, hvor godt folk er, kommer godt folk til, siger Søren og fortsætter.

- Så hvis man en dag tænker, i dag har jeg lyst til at gå på Lokals Kaffebar eller Vanløse Bistro, så er det lige ved hånden, og det er en fordel for alle. Og så glæder jeg mig til at åbne i de nye lokaler og vise dem frem til vanløseborgerne, og mest af alt måske møde nogle vanløseborgere som jeg ikke har mødt endnu, siger Søren der slår fast at intimiteten og den lokale ånd fra Locals Kaffebar i nummer 88 bliver den samme.

- Der vil stadig være den lokale ånd, hvor der er tid og plads til snak og hygge. Der vil bare være et større udvalg i kaffer og mere plads. Ja. vi kommer endda til have månedes kaffe og vores mikrobageri med godt bagværk i weekender fortsætter selvfølgelig også, siger han afsluttende.

Hvornår åbner Locals Kaffebar på Jernbane Allé 52?

- Vi har sat 23. februar som deadline, fordi der har jeg fødselsdag, svarer Søren Lorentzen afsluttende.

_

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce