Annonce
Rettelse

Rettelse: Handicappede erhvervsdrivende kan godt få støtte til hjælpemidler

Brian Fyhn tager hænderne op foran sit ansigt for at illustrere han synsfelt, når han kun kan se med et øje.
Annonce

Tilbage i Juli skrev VanløseLIV artiklen om Brian Fyhn, der gik konkurs og røg på kontanthjælp, fordi han ikke kunne få støtte til luppe og hjælpemidler, efter han blev slået ned og mistede synet.

Han gik fra at være svagtseende med et samsyn på 50 Procent til at blive blind på sit højre øje, og have 30 procent tunnelsyn på det venstre.

Som vi skrev i artiklen, kunne vi ikke inden deadline, at få svar fra Dansk Handicapforbund, om det er normal praksis, at handicappede får afvist deres ansøgning til hjælpermidler i forbindelse med at drive privat virksomhed.

Svaret kom efter deadline, og svaret var klart:

Det er ikke normalt eller noget Dansk Hadicapforbund havde hørt om før. Og en gennemgang af lovgivningen viste også, at man som handicappet kan få støtte til hjælpemidler, hvis man er erhvervsdrivende.

VanløseLIV har derfor siden juli forsøgt at få Brian Fyhn til at dokumentere afslaget, da der åbenlyst var sket en fejl.

Brian har ikke svaret tilbage på henvendelser (sms og mail) fra VanløseLIV. Vanløse har derfor besluttet at skrive denne artikel, hvor vi beklager fejlen.

Vi tilføjer selvfølgelig også en rettelse til den oprindelige artikel, således at vores læsere ikke tror, at man ikke kan få støtte til for eksempel lupper, hvis man som erhversvdrivende får forringet sit syn i en sådan grad, at man har brug for støtte eller hjælpemidler.

VanløseLIV beklager fejlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Find én fejl

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Vanløse

Vanløse Torv: Det flyder med mundbind

Navne

En personlighed stopper efter 40 år

Annonce