Annonce
Debat

Socialdemokrat: Vi skal have en plan for genåbningen af Vanløses foreningsliv

Onlineundervisningen hersker i denne tid.

De frivillige foreninger i Vanløse gør en stor forskel for vores bydel. Uden foreninger ville vi have et meget fattigt kultur- og fritidsliv. Uden foreninger nul fodbold, ingen børnegymnastik, slut med spejder og farvel til hobbyaktiviteter.

Jeg er ærgerlig over at læse på VanløseLIV.dk, at Københavns Kommune har flyttet en af bydelens foreninger, Flittige Hænder, fra deres faste lokale med dags varsel. Det er ikke en ok måde at behandle en frivillig forening på. Kommunens embedsfolk forklarer sig med coronatidens manglende muligheder for at mødes og tale sammen på gangen, men den undskyldning holder ikke. Coronatid eller ej, så skal vores foreninger behandles ordentligt.


Lad os hurtigst muligt få lavet en plan, der sikrer, at foreningerne kan komme tilbage i vigør


Udover at ringe og beklage til Flittige Hænder vil jeg opfordre kommunens embedsfolk til hurtigst muligt at få lavet en plan for, hvordan vi skal få vores foreningsliv på fode igen, når samfundet genåbner. Under genåbningen i 2020 oplevede bydelens foreninger udfordringer med at få adgang til de sale og lokaler, som de ellers normalt bruger på skolerne. Dermed gik desværre nogle af de sommeraktiviteter, der ellers var planlagt for børn og unge, i vasken. Det skal vi undgå sker igen.

Nu er kommunen og foreningerne erfaringerne fra én genåbning rigere. Lad os hurtigst muligt få lavet en plan, der sikrer, at foreningerne kan komme tilbage i vigør – til gavn og glæde for Vanløses børn, unge og voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Debat

Vanløse har ventet på et arkitekttegnet bycenter

Annonce