Annonce
Byliv

Vicevært: Nu skal der ske noget på Tustrupvej

Lossepladsen på Tustrupvej. Foto: Chili Djurhuus
Lossepladsen på Tustrupvej er måske snart fortid.

Det er alt lige fra skrald til afføring som viceværten Steffen på ved den berygtede losseplads på Tustrupvej skal rydde op. Men nu skal det være slut. Efter vi talte med ham tilbage i marts, har han, i dialog med ejeren, besluttet, at der nu skal ske noget.

- Jeg har i længere tid gået og tænkt over hvordan, jeg kan gøre området mere hyggeligt ved at fjerne buskadserne og lægge fliser, måske nogle bænke, selvom jeg ikke er helt sikker på bænkene. Det skal helt være så naboerne bliver glade for det.

Hvorfor ikke bænke?

Annonce

- Fordi der er en gruppe unge, der hænger ud her. Og ud fra alle de joints der her ligger, så ryger de en masse joints. Derudover er der nogle der har brækket vores port op fire gange på de sidste to år. Jeg ved ikke om det er de samme, men dem vil jeg helst ikke have rendende mere end højst nødvendigt, svarer Steffen.

Øldrikkeri og hashhandel

Og ifølge formand for andelsboligforeningen AB Tustruphus, der ligger lige overfor 'lossepladsen', Jeanette Juhndal, er fliser en rigtig god ide. Og ligesom Steffen, er hun ikke frisk på bænke.

- Der hænger en del øldrikkere ud ved Netto, og så er der en del der sælger og ryger hash om aftenen, og det ønsker jeg ikke, at der kommer mere af på grund, fordi der pludselig er bænke, de kan sidde på. Området bør indrettes, så det ikke indbyder til forsamling, slår hun fast.


Vi skal også af med den her graffiti, og hvis nogle kunne have lyst til at male på væggen, så det bliver pænt.

Steffen


Og Steffen her flere ideer i ærmet.

- Vi skal også af med den her graffiti, og hvis nogle kunne have lyst til at male på væggen, så det bliver pænt, kunne vi sagtens finde ud af det, svarer Steffen, der ikke ønsker at få sit ansigt frem, da der er nogle hårde drenge imellem, dem der hænger ud i området omkring Tustrupvej.

Viceværten til lossepladsen på Tustrupvej. Foto: Chili Djurhuus

- Vi har spurgt formand for Vanløse Lokaludvalg, Bent Christensen, om det er realistisk at søge penge i Vanløse Puljen til et kunstprojekt a la det der for eksempel er på West End på Vesterbro. Her bliver to vægge løbende skiftet ud med en ny form for street art. Og som udgangspunkt lader grafittimalerne væggen være.

- Hvis man laver en forening og har en ide, der er til gavn for Vanløse og kulturen i Vanløse, så ville det opfylde formålet. Og så kan man, ligesom alle andre, søge Vanløse Puljen, svarer Bent Christensen.

Og Steffen er positiv.

Hvad siger du til sådan et projekt?

- Det skal selvfølgelig godkendes af ejeren. Men hvis det er noget der forskønner området, er ejeren meget åben, svarer Steffen og slår fast, at det der skal komme, i stedet ikke skal genere naboerne.

- Lad os lave noget, vi alle kan lide, siger Steffen afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce