Annonce
Ugeavisen Vejen

84 gode grunde til at bygge i Askov

Ole Kronholm, til venstre, og Lars Slangerup, der har EDC Kronholm & Slangerup, glæder sig over, at der allerede er solgt 30 af de 84 grunde, der er udstykket på Poul la Cours Vej. Foto: Dorthe Andresen
På nuværende tidspunkt er der allerede solgt 30 af de 84 byggegrunde, som EDC Kronholm & Slangerup sælger på Poul la Cours Vej i Askov.

Askov: 1. august kan de første grundejere på Poul la Cours Vej i Askov for alvor komme i gang med at bygge deres huse.

På det tidspunkt er byggemodningen af de i alt 84 grunde på den 11 hektar store udstykning nemlig færdig og klar til byggeri.

Men først skulle det obligatoriske første spadestik foretages. Det blev det mandag eftermiddag, hvor Morten Thorøe (V), der er 1. viceborgmester, fik æren af at tage de første spadestik med den gyldne spade.

Ole Kronholm, ejendomsmægler og medindehaver af EDC Kronholm & Slangerup, kunne fortælle, at der allerede er blevet solgt en del grunde på nuværende tidspunkt - nemlig 30.

- Det er både lidt, der kommer udenbys fra og lidt lokale, der har købt. Men mange har kigget på grundene, fortalte Ole Kronholm.

Annonce

Kommunen etablerer cykelsti

Der er indkørsel til den store udstykning fra Ø. Skibelundvej i Askov.

Og i forbindelse med udstykningen etablerer Vejen Kommune en cykelsti, der kommer til at bugte sig igennem villakvarteret og de grønne områder, der omkranser selve cykelstien.


Det er både lidt, der kommer udenbys fra og lidt lokale, der har købt. Men mange har kigget på grundene.

Ole Kronholm, ejendomsmægler og medindehaver, EDC Kronholm & Slangerup


Cykelstien forbinder de sydlige kommunale udstykninger og Askov-Malt Skole samt børnehaven.

Langs stien vil der blive anlagt mange forskellige faciliteter, blandt andet et område til udefitness, en legeplads til de små og en multibane på 10 gange 20 meter, hvor der kan spilles fodbold, håndbold, basketball og hockey. Som en særlig finesse er banen med flotte træbander og med gummibelagt underlag.

Annonce

Det hele på én gang

Selvom alle grunde endnu ikke er solgt, så bliver hele området byggemodnet på én gang.

- Det gør vi, fordi der så ikke skal køre store maskiner i området, som kan genere dem, der bor der. Derfor gør vi det hele færdigt nu, forklarede Ole Kronholm den lille flok, der var inviteret til første spadestik.

Han glædede sig også over, at der gennem hele processen har været et godt samarbejde med alle, der har været involveret - deriblandt kommunen.

Området

På hjemmesiden www.poullacoursvej.dk kan potentielle købere af grundene læse følgende om Askov:

Askov er kendetegnet ved at være et godt og trygt sted, hvor børnene kan færdes frit.

Der er cirka 1900 indbyggere i Askov, men da der kun er få hundrede meter til Vejen, så er alle faciliteter i området.

Der er et godt fællesskab i byen, der er centreret om dels børnehave og skole og dels omkring idrætsforeningen, spejderliv og andre fritidsaktiviteter.

Hertil er der et godt miljø og mange aktiviteter omkring den store Askov Højskole, der er kendt som Danmarks anden ældste.

Indkøb kan man klare nemt i lokalområdet, da Askov har en fin Dagli’Brugs, der har åbent alle 7 dage i ugen, en god, velrenommeret slagterforretning – "Slagter Dam," frisører og en OK-tank.

- Vi har haft et godt samarbejde. De har ikke bare givet os ret i det hele, men de har været konstruktive, sagde Ole Kronholm, og tilføjede, at arbejdet var blevet lidt forsinket, fordi vejen ind til området er blevet flyttet.

Men alt er på plads nu, og når byggemodningen er overstået, er det op til de nye grundejere at være med til at sætte deres præg på området med deres nybyggede boliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Lyt til Danmark fortæller: Demensramte Frank vil gennemføre sin sidste ironman - løber videre selvom blodet driver fra anklen 5:8

Annonce