Annonce
Ugeavisen Vejen

Danske speedway gasser op: Holsted-profil i liga-bestyrelse

Rudi Steen Hansen, der i en årrække var holdleder for Holsted Tigers, er med i en ny slagkraftig bestyrelse i Metal Speedway League. Arkivfoto.

Holsted: Rudi Steen Hansen, der er tidligere bestyrelsesformand og holdleder for Holsted Tigers, er del af den nye bestyrelse i Metal Speedway League, der skal sætte kul på udviklingen. Her er et bredt udvalg af kompetencer samlet for at øge ligaens synlighed og tiltrækningskraft.

- De otte eliteselskaber bag holdene har et ønske om at hæve niveauet, og vi kan se store muligheder, fordi der er et solidt grundlag at bygge videre. Derfor har vi samlet en ny bestyrelse med udvalgte personer, der kan løfte tingene yderligere, siger Jørgen Bitsch, der er formand for Dansk Motor Union.

Rudi Steen Hansen er i forvejen formand for Speedwaykommisionen under DMU. Han er også fabrikschef hos Easy Foods.

De øvrige betyrelsesmedlemmer er Jørgen Bitsch, formand for DMU, Jacob Olsen, Sønderjyllands Elite Speedway og Lars Guldager Dyhr, Esbjerg Viking, Henrik Juul, partner hos Wibroe, Duckert & Partners, Joachim Hoxha Nielsen, filminstruktør ved Idefilm samt Søren Andersen, presse- og kommunikationschef hos Danske Spil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Lyt til Danmark fortæller: Demensramte Frank vil gennemføre sin sidste ironman - løber videre selvom blodet driver fra anklen 5:8

Annonce